ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ξεκινά το «ζέσταμα»!

Ενημερωτικό δελτίο εξέδωσε πριν από λίγο ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ της ομάδας μας σχετικά με το αποψινό φιλικό αλλά και το μεγάλο αυριανό (22/7) beach party.

Αναλυτικά:

Ενημερωτικό Δελτίο

Αδέλφια, το 10ο ετήσιο καλοκαιρινό πάρτι του Παν.συ.φι πλησιάζει και πιο συγκεκριμένα στις 22/07/2016 ημέρα Παρασκευή! Μια εκδήλωση που την περιμένει ο κάθε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑΣ με ανυπομονησία, μία εκδήλωση που έχει καθιερωθεί εδώ και μια δεκαετία ως θεσμός για όλους μας!

Ξεκινάμε να ζεσταινόμαστε λοιπόν από σήμερα με την φιλική αναμέτρηση της ομάδας μας να μεταδίδεται ζωντανά στο Κεντρικό μας οίκημα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στις 20:30,με τα μαγκάλια και το ποτό να μας κρατούν συντροφιά κατά την διάρκεια όλης της νύχτας! Να σημειώσουμε ότι για το πάρτι της Παρασκευής έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 18:00 και θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι έχουν προγραμματιστεί πολλές εκπλήξεις κατά την διάρκεια της νύχτας!

Παράλληλα ο κόσμος ο οποίος θα παρευρεθεί θα έχει την ευκαιρία να αγοράσει αυθεντικά προϊόντα του συνδέσμου μας, αλλά και να κάνει την εγγραφή μέλους του στο σύνδεσμο για την νέα χρονιά 2016-2017!

Την παρουσία τους στο πάρτι της Παρασκευής θα δώσουν επίσης τα τμήματα του καλαθοσφαιρικού, πετοσφαιρικού και γυναικείου ποδοσφαιρικού τμήματος!

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ

ΟΛΟΙ ΑΛΚΟΟΛ-ΟΛΟΙ ΦΩΝΗ-ΟΛΟΙ ΤΡΕΛΟΙ

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ

 

 

To Top