ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μέρα αναχώρησης για το βασικό στάδιο…

Στο αεροπλάνο θα ανέβουν απόψε (20.55) οι «κυανόλευκοι» ποδοσφαιριστές με προορισμό την Ουγγαρία, όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει με προορισμό το διεθνές αεροδρόμιο της Βουδαπέστης και ακολούθως θα ταξιδέψει οδικώς για το GLOBALL Football Park & Sporthotel, το οποίο βρίσκεται 30 λεπτά από την ουγγρική πρωτεύουσα.

Εκεί η ομάδα θα εγκατασταθεί μέχρι και τις 19 Ιουλίου και θα δώσει πέντε φιλικά παιγνίδια. Το πρώτο αύριο κόντρα στην Puskas Akademia FC. Θα ακολουθήσει το παιγνίδι στις 13 με την αγγλική Chesterfield FC, ενώ στις 16 το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο φιλικά με την BFC Siofok το πρωί και την Hapoel Ironi Kiryat Shmona FC το απόγευμα. Πιθανότατα αυτό το φιλικό να μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Primetel.

Ο κύκλος των φιλικών στην Ουγγαρία θα κλείσει στις 18 κόντρα στην Hapoel Acre FC. Στις 19 Ιουλίου η αποστολή θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, όπου θα παραμείνει τρεις ημέρες. Στις 21 είναι προγραμματισμένο το μεγάλο φιλικό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, το οποίο θα αποτελέσει και πρόβα τζενεράλε για το πρώτο ευρωπαϊκό παιγνίδι μια εβδομάδα αργότερα. Την επόμενη ημέρα η αποστολή θα επιστρέψει στην Κύπρο για να μπει στην τελική της ευθεία η προετοιμασία για τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς.

 

To Top