ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πληροφορίες και πρόγραμμα Παρουσίασης Ρόστερ Απόλλωνα Λεμεσού!

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ενημερώνει και ταυτόχρονα προσκαλεί  τον κόσμο της ομάδας μας στη μεγαλειώδη παρουσίαση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Απόλλωνα για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Λανίτειο στάδιο αύριο Παρασκευή 1η Ιουλίου.

Εκδήλωση η οποία έχει γίνει θεσμός  για τη μεγάλη και περήφανη οικογένεια του Απόλλωνα. Πρωτοπόροι ως είθισται, θα επιδιώξουμε να διοργανώσουμε την εν λόγω εκδήλωση με τέτοιο τρόπο ο οποίος θα αποτελέσει θέμα αναφοράς για τους φίλους του Απόλλωνα και όχι μόνο.

Το μεγάλο κυανόλευκο πάρτι θα αρχίσει από τις 18:00 με τον κόσμο της ομάδας να έχει την ευκαιρία να ψυχαγωγηθεί στον προαύλιο χώρο του σταδίου όπου θα υπάρχει παιδότοπος για τα μέλη του JuniorClubκαι τους μικρούς φίλους της ομάδας. Παράλληλα θα υπάρχει FacePaintingμε το οποίο οι μικροί φίλοι της ομάδας μας θα έχουν την ευκαιρία να βαφτούν στα χρώματα του Απόλλωνα.

Στο χώρο θα υπάρχουν αναψυκτήρια και διάφορα εδέσματα με τη συνοδεία των μουσικών επιλογών του DjSok, ενώ θα υπάρχει το κατάστημα του ApollonOfficial Store από το οποίο θα μπορούν οι φίλοι της ομάδας μας να προμηθευτούν τα αναμνηστικά τους προϊόντα.

Θα υπάρχει κατάστημα της χορηγού εταιρείας PrimeTelόπου θα δίνονται πληροφορίες για την προσφορά της εταιρίας με την οποία οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να πάρουν το εισιτήριο διαρκείας τους εντελώς Δωρεάν.

Οι είσοδοι για την εξέδρα θα ανοίξουν στις 18:30. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα αρχίσει στις 20:00 με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό και βραβεύσεις.  Θα ακολουθήσει η παρουσίαση του ποδοσφαιρικού τμήματος και της τεχνικής ηγεσίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στη συνέχεια οι φίλοι της ομάδας μας θα διασκεδάσουν με την ελληνίδα τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί λίγο μετά τις 12:00.

Καλούμε τον κόσμο του Απόλλωνα όπως προμηθευτεί έγκαιρα το εισιτήριο του για αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας.

Τιμές εισιτηρίων

Kανονικό: (από 15 ετών) 10 ευρώ

Παιδικό (μέχρι 14 ετών): 5 ευρώ

Σας περιμένουμε σε μια μεγάλη και μοναδική Απολλωνιστική βραδιά…στην ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ!

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

 

 

 

 

 

 

To Top