ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με πέντε «κυανόλευκες» πήρε την πρόκριση!

Με πέντε παίχτριες του Apollon V.C. και με μια πολύ καλή ομάδα γενικότερα το Λύκειο Πέτρου & Παύλου πέρασε στον επόμενο γύρο του Παγκοσμίου Σχολικού Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας που διεξάγεται στο Βελιγράδι και συγκεκριμένα στη σάλα «Βιζούρι Νόστρι».

Οι Βασιλική Χατζηκωνστάντα, Εβίτα Λεωνίδου, Ράνια Στυλιανού, Ιουλιάνα Βατυλιώτη και Άντρια Μιχαήλ είναι τα κυανόλευκα κορίτσια που βοήθησαν την ομάδα του Λυκείου της Λεμεσού να πάρει την μεγάλη πρόκριση για τον επόμενο γύρο αφήνοντας έξω την ομάδα της Ελλάδας και της Πολωνίας, αφού τερμάτισαν δεύτερες πίσω από την πανίσχυρη ομάδα της οικοδεσπότριας Σερβίας.

Το πρωτάθλημα που διεξάγεται κάθε δυο χρόνια άρχισε στις 25 Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 03 Ιουλίου 2016. Η ομάδα του Λυκείου Πέτρου και Παύλου Λεμεσού με προπονήτρια την Ελένη Πηλαβά αγωνίστηκε στον έβδομο όμιλο με ομάδες σχολείων από Ελλάδα, Πολωνία και Σερβία και προκρίθηκε στη φάση των «16».

Μεγάλη μάχη με την Ελλάδα και πρόκριση

Η ομάδα του Λυκείου Πέτρου και Παύλου κατέκτησε τη δεύτερη θέση με τέσσερεις βαθμούς κερδίζοντας την τρίτη αγωνιστική την ομάδα της Ελλάδας με 2-0 σετ (25-23, 25-23). Στα άλλα δυο παιχνίδια, το Σάββατο 25 Ιουνίου οι Λεμεσιανές έχασαν από την ομάδα της Πολωνίας με 2-1 σετ (19-25, 25-13 και 15-13) εξασφαλίζοντας τον ένα προνομιούχο βαθμό και την πρόκριση. Την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 η κυπριακή ομάδα έχασε από την Σερβία με 2-0 (25-15, 25-09).

To Top