ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

The «Mάλε-man» show!(video,δηλώσεις)

Η μικρή μας Κύπρος έχει βγάλει κατά καιρούς σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Κυρίως στην μεσοεπιθετική γραμμή. Ένας εκ των κορυφαίων, αν όχι ο κορυφαίος, είναι αδιαμφισβήτητα ο Κώστας Μαλέκος. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από τον Κύπριο άσσο και πώς να περιγραφεί; Εν συντομία; Βιρτουόζος, μ’ απίστευτο σπάσιμο μέσης, μ’ απεριόριστη ποδοσφαιρική εξυπνάδα και φαντασία. Χαίρει της απόλυτης αναγνώρισης από το φίλαθλο κοινό ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης. Ο «κυανόλευκος» κόσμος όμως, έστω κι αν το πέρασμα του από την ομάδα ήταν σύντομο, τον τοποθέτησε σε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.

Ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του Απόλλωνα στις 20 του Γενάρη 2005. Στον αγώνα κόντρα με την Αλκή παρόλο που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, κατά την είσοδο του στο γήπεδο καταχειροκροτήθηκε από τους Απολλωνίστες, δίνοντας του το ντοπάρισμα για τη συνέχεια. Η ψυχολογική επίδραση ήταν αμφίδρομη, καθώς ο Θρύλος κατέβαλε την ομάδα της Λάρνακας με σκορ 5-0.

Το ντεμπούτο του πραγματοποίησε στο δεύτερο τη τάξει θεσμό έναντι της ΑΕΚ στις 26/01/05 όπου βιώσαμε βαριά ήττα με 4-1. Τρεις μέρες αργότερα, αγωνίστηκε στον εκτός έδρας αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα όπου κέρδισε το πέναλτι το οποίο μετουσιώθηκε σε γκολ από τον Σόσιν, αποτέλεσμα: 1-1.

Ο Κώστας Μαλέκος είναι ξεκάθαρο πως εντάχθηκε στον Απόλλωνα σε μία από τις χειρότερες περιόδους στην ιστορία του. Ωστόσο, με την εμβληματική κι ενθουσιώδη παρουσία του, κατόρθωσε να τον ξεκολλήσει από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, πλαισιώνοντας τον εν τέλει στην έβδομη θέση.

Ο «Μάλε showman» κατέγραψε συνολικά δεκατρείς συμμετοχές. Εννέα στο πρωτάθλημα σκοράροντας τρία τέρματα και δίνοντας εφτά ασίστ, τέσσερεις στο Κύπελλο έχοντας σημειώσει δύο τέρματα και δύο ασίστ. Αναμφίβολα έδρασε σαν καταλύτης για την αποφυγή περιπετειών που οδηγούσαν στον υποβιβασμό, αφήνοντας το στίγμα του στην μικρή χρονική περίοδο που έμεινε στην ομάδα του λιμανιού.

Το www.apollon365.news, επικοινώνησε με τον σπουδαίο αυτόν ποδοσφαιριστή ο οποίος μας ανέφερε: «Ήταν ένα εξάμηνο που θα περηφανεύομαι ότι έχω βοηθήσει σημαντικά τον Απόλλωνα σε μια όντως πολύ δύσκολη σεζόν! Αυτό που πρέπει να κάνει η ομάδα απ’ δω και πέρα είναι να έχει διάρκεια στην απόδοση της κάτι που γίνεται σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια και με την σοβαρότητα που διακατέχει τη διοίκηση Νίκου Κίρζη  τα επόμενα χρόνια ανήκουν στον Απόλλωνα».

Στο ακόλουθο οπτικοακουστικό υλικό που σας παρατίθεται, μπορείτε να απολαύσετε μερικές από τις καλύτερες του στιγμές:

 

To Top