ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Η πρόκριση μεταξύ εμάς και του ΠΑΟΚ»!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/6) η κλήρωση των προκριματικών ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών με την ομάδα μας να συμμετέχει για εβδόμη συνεχόμενη σεζόν.

Το https://apollon365.news επικοινώνησε με την Κρητικιά σπουδαία διεθνή μέσο, Δανάη Σιδηρά, για να σχολιάσει την κλήρωση αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα μας για πρώτη φορά στα χρονικά θα τεθεί αντιμέτωπη σε επίσημο παιχνίδι με ένα ελλαδικό Σύλλογο, μιας και στον όμιλο βρίσκεται ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης

Δανάη άλλη μια χρονιά που η ομάδα μας αγωνίζεται στον προκριματικό όμιλο του Champions League.Όπως είναι ήδη γνωστό η κλήρωση έγινε σήμερα. Ποια η εκτίμηση σου για τον συγκεκριμένο όμιλο;

«Θεωρώ ότι μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι με την κλήρωση που έχει η ομάδα μας! Δεν θέλω να αναφερθώ συγκεκριμένα στις ομάδες του ομίλου εμείς πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας και να πάρουμε την πρόκριση για την επόμενη φάση»!

Ωστόσο η κλήρωση είχε «κέφια» και μας έβγαλε μια γνώριμη ομάδα για σένα αφού βρέθηκες πολλές φορές αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ όταν αγωνιζόσουν στον Εργοτέλη. Θεωρητικά αυτές οι δυο ομάδες θα παλέψουν για την πρόκριση σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για σένα αφού απέναντι σου θα βρεις γνώριμες αντιπάλους αλλά και συμπαίκτριες στην Εθνική Ελλάδος.

«Ναι θα αντιμετωπίσω μια γνώριμη για μένα ομάδα του παρελθόντος αλλά και μια ομάδα που έχω αρκετές φίλες! Η αλήθεια είναι ότι τα συναισθήματα μου είναι παράξενα! Θα αγωνιστώ εναντίον μιας ελληνικής ομάδας. Σίγουρα η πρόκριση θα παιχτεί ανάμεσα σε εμάς και τον ΠΑΟΚ και θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος θα «πληγώσω» τους φίλους μου και θα πάρουμε εμείς την πρόκριση».

Ο στόχος δηλαδή για άλλη μια χρονιά παραμένει ο ίδιος! Πρόκριση από τον όμιλο και αργότερα πρόκριση από τον περιβόητο αριθμό «32»….

«Δεν μπορούμε να κοιτάμε απευθείας πολύ μακριά! Πρώτος στόχος μας είναι η πρόκριση από τους ομίλους».

Εμείς ευχόμαστε τα λόγια της Δανάης να γίνουν πράξη και τελικά η ομάδα μας να πανηγυρίσει άλλη μια ιστορική πρόκριση!

 

To Top