ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ

Όταν τα λόγια γίνονται πράξεις!

Διαβάζοντας τα πρόσφατα ρεπορτάζ της ΑΕΚ Λάρνακας αναφορικά με το ιδιόκτητο της γήπεδο και τον παροξυσμό που σημειώθηκε από τον κόσμο της συγκεκριμένης ομάδας για να προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας και να εξασφαλίσει μόνιμη θέση στην «ΑΕΚ Αρένα» θυμήθηκα τα διθυραμβικά σχόλια από τα κέντρα αποφάσεων στην ενδοχώρα πέρσι τέτοιο καιρό για το γήπεδο στην πόλη μας!

Πέρσι τέτοιο καιρό λοιπόν, διάβαζα ουκ ολίγα δημοσιεύματα, δημοσιές τοποθετήσεις και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποφάσισα να τοποθετηθώ (https://apollon365.news/index.php/2015/06/05/ta-mprabo-proedres-mporoun-na-perimenoun/) τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι μόνο όταν δω τις μπουλντόζες να μπαίνουν μέσα, τότε και μόνο θα πειστώ ότι ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το περιβόητο πλέον γήπεδο στη Λεμεσό μας! Θυμάμαι χαρακτηριστικά κάποιους που μας έλεγαν ότι μέχρι το Μάιο του 2016 οι εργασίες θα ξεκινήσουν και μάλιστα ότι με ταχίστους ρυθμούς θα αρχίσει η ανέγερση του γηπέδου!

Από λόγια όχι μόνο χορτάσαμε αλλά τα χωνέψαμε πολλάκις! Πράξεις κύριοι, πράξεις και μόνο πράξεις…

Ελπίζω και εύχομαι ότι δεν θα περάσει και πάλι άλλος ένα χρόνος και θα ακούμε και θα διαβάζουμε ότι «το νερό μπήκε στο αυλάκι» και ότι βρισκόμαστε προ των πυλών για να ξεκινήσουν τα έργα γιατί η κοροϊδία θα φτάσει εντελώς στο απροχώρητο!

Λαϊκισμοί, «κλέψιμο» εντυπώσεων, πολίτικες σκοπιμότητες και άλλες τέτοιες μπαρούφες δεν μετρούν πια! Κάντε πράξεις αν θέλετε τα εύσημα αλλιώς…

To Top