ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ

Αυτός είναι ο προπονητής της χρονιάς!

Ήρθε στην ομάδα μας κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και μετά από κάποιες μέρες κλήθηκε να ξεκινήσει την προετοιμασία της ομάδας. Με προσεγμένες και προσεκτικές κινήσεις και σε συνεννόηση με τον πρόεδρο της ομάδας μας, αλλά και με την ομάδα σκάουτινγκ επέλεξε τους ποδοσφαιριστές που θα έμπαιναν στο ρόστερ. Ξεκίνησε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας μας και στάθηκε άτυχος με τραυματισμούς παικτών που προόριζε για βασικούς.

Ο Πέδρο Εμάνουελ λοιπόν, είναι ο προπονητής της ομάδας που μας έκανε περήφανους με την κατάκτηση του φετινού Κυπέλλου. Κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής σεζόν δέχθηκε κριτική για τις επιλογές του, για το σύστημα που ακολουθούσε σε κάποια παιχνίδια αλλά και για κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν είχε στα πλάνα του. Για κάποιο χρονικό διάστημα είχε στη διάθεση του μόνο τη μισή ομάδα!

Ο Ανγκολέζος τεχνικός της ομάδας μας, όμως άκουε και διάβαζε με προσοχή τα όσα γράφονταν και λέγονταν, έβρισκε τις λύσεις και αφού πέρασε από χίλια μύρια κύματα κατάφερε αυτό που όλοι εμείς σήμερα πανηγυρίζουμε. Δημιούργησε μια οικογένεια στο Κολόσσι που απέβαλε σαν ξένο σώμα, όποιον ήθελε να δημιουργήσει πρόβλημα και με πολύ δουλειά, σοβαρότητα και πειθαρχία προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό.

Τα επιτεύγματα του γνωστά, όλοι οι ποδοσφαιριστές πήραν τις ευκαιρίες τους, όλοι ήταν διαθέσιμοι αναλόγως το πόσο δούλευαν, νεαρά ταλέντα των ακαδημιών μας πήραν τις ευκαιρίες τους και γενικά έδειξε να ξέρει καλά τη δουλειά του! Έκανε και λάθη αλλά λάθη κάνουν αυτοί που δουλεύουν και γίνονται καλύτεροι. Μας απέδειξε ότι είναι ο ‘άνθρωπος που μαθαίνει απ΄αυτά!

Υ.Γ: Όσο για κάποιους που βιάστηκαν να επιλέξουν άλλο για προπονητή της χρονιάς, απλά διαψεύστηκαν οικτρά πριν ακόμα περάσει ένας μήνας. Είναι οι ίδιοι που δεν επέλεξαν κάποιους ποδοσφαιριστές μας στην ενδεκάδα της χρονιάς! Απλά να τους πούμε ότι λίγο μας ενδιαφέρει, εμείς πανηγυρίζουμε ενώ αυτοί…

 

To Top