ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη και τρίτη θέση!(video)

Τη νίκη με 1-2 πέτυχε σήμερα η ομάδα μας στο τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος κατακτώντας για τρίτη συνεχόμενη σεζόν την τρίτη θέση στον βαθμολογικό πινάκα!

Ο Πέδρο Εμάνουελ παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ ένα μείγμα βασικών αναπληρωματικών και νεαρών ποδοσφαιριστών που κατάφεραν να επικρατήσουν στον αγώνα έχοντας καλή απόδοση στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης.

Η ομάδα μας άνοιξε το σκορ στο 10’ με τον Ντα Σίλβα έπεται από ασίστ του νεαρού Ψύχα, για να ισοφαριστεί στο πρώτο λεπτό της επανάληψης. Οι ποδοσφαιριστές μας δεν τα έβαλαν κάτω και κατάφεραν να πάρουν και πάλι προβάδισμα στο σκορ στο 81’ με φοβερό σουτ του Παπουλή έπειτα και πάλι από ασίστ του Ψύχα! το σφύριγμα της λήξης μας βρήκε νικητές μια νίκηξ γοήτρου και ψυχολογιάς ενόψει τελικου!

Επιστροφή στην ενεργό δράση για τον Άντον Μάγκλιτσα. Ο Κροάτης επιθετικός, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στις 16 Απριλίου, έκτοτε απουσίασε από τους αγώνες της ομάδας μας. Στο σημερινό παιχνίδι πήρε χρόνο συμμετοχής αντικαθιστώντας τον Άμπραχμ Γκιέ στο 57′, με την ελπίδα το μισάωρο αυτό να του χρησιμεύσει ενόψει του τελικού Κυπέλλου της Τετάρτης.

Μνεία πρέπει να γίνει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές Γουίλερ, Ψύχα και Πίττα που είχαν καλή απόδοση και έδειξαν πτυχές του ταλέντου τους.

Πλέον οι πάντες και πάντα περιστρέφονται αποκλειστικά γύρω από το τελικό. Πάμε Θρύλε γερά με τσαμπουκά!

Η σύνθεση της ομάδας μας: Βάλε, Λόπες, Φρέιρε, Σακέτι, Ντα Σίλβα (42’Μέζγκα), Πέδρο (57′ Παπουλής), Γκιέ (57’Μάγκλιτσα), Μοντέιρο, Γουίλερ, Πίττας, Ψύχας.

 

To Top