ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Όσο περνούν οι μέρες η αγωνία κορυφώνεται!

Ο Απόλλωνας έφτασε στο ζητούμενο που ήταν η εξασφάλιση του Ευρωπαϊκού εισιτηρίου, κερδίζοντας τον ΑΠΟΕΛ με 1-0 στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου (7/5) στο Τσιρείο στάδιο. Σε μια χρονιά που αρχίνησε με διαφορετικές προσδοκίες κι απαιτήσεις για τον θεσμό του πρωταθλήματος , συγκυρίες, επαναλαμβανόμενα λάθη είτε διοικητικά είτε τεχνικά, περιόρισαν τη διεκδίκηση της κορυφής. Η 4η «κυανόλευκη» συναπτή παρουσία στο Γιουρόπα Λιγκ ναι μεν χαροποιεί, αλλά δεν αρκεί.

Η ενδεχόμενη κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου, θα λειτουργήσει ως βάλσαμο για την παράξενη τροχιά που πήρε η φετινή χρονιά. Θα στείλει τους Απολλωνιστες στους εφτά ουρανούς πανηγυρίζοντας την όγδοη κατάκτηση του Κυπέλλου στην ιστορία του Συλλόγου. Επιπρόσθετα, θα προσδώσει πνοή αναζωογόνησης στα πνευμόνια του σχεδιασμού της ομάδας για την επερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Όσο περνούν οι μέρες η αγωνία κορυφώνεται. Τούτος ο τελικός θα διεξαχθεί στο σπίτι μας, στη δική μας πόλη, στην αγαπημένη Λεμεσό και το τρόπαιο ΕΔΩ πρέπει να καταλήξει!

To Top