ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Νίκη για την ομάδα μας στο προτελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ και εξασφάλιση και μαθηματικά του εισιτηρίου…Ευρώπης. Πάμε να δούμε το πως ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά, με τον φακό του www.apollon365.news και πιο συγκεκριμένα του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε:Σταθερός για ακόμη ένα παιχνίδι.Κράτησε την ομάδα στα αρχικά στάδια μέχρι να βρει τα πατήματα της και στο τέλος κράτησε και το μηδέν.

Μάριος Στυλιανού:Επιθετικά έκανε καλό παιχνίδι σε όλο το 90λεπτο.Στην επανάληψη βελτιώθηκε και αμυντικά και δεν έδωσε δικαιώματα για δημιουργία φάσεων.

Γιώργος Βασιλείου:Έκανε το γνωστό παθιασμένο παιχνίδι του,έχοντας μάλιστα και συμμετοχή στον επιθετικό τομέα.Με πιο ψύχραιμη τελική πάσα θα ανέβει και άλλο η προσφορά του.

Λεάντρο Φρέιρε:Σταθερή αξία ο Βραζιλιάνος,κατάφερε και περιόρισε τους αντίπαλους επιθετικούς με εξαίρεση το πρώτο τέταρτο.

Αγγελής Αγγελή:Φαίνεται πως βρίσκει τον εαυτό του μετά τον τραυματισμό του.Συγκεντρωμένος σε όλο τον αγώνα,έδινε λύσεις σε κάθε επιθετική προσπάθεια των αντιπάλων.

Χαράλαμπος Κύριακου:Παιχνίδι με παιχνίδι όλο και καλύτερος.Μοίρασε έκοψε και θύμισε τον Χάμπο του καλοκαιριού στο πιο κατάλληλο σημείο.

Λούκα Στογιάνοβιτς:Βρήκε και πάλι δίκτυα αν και αγωνίστηκε πιο πίσω,δείχνοντας πως και εκεί μπορεί να προσφέρει αφού μάρκαρε σωστά στο χώρο.

Άλεξ Ντα Σίλβα:Δεν μπήκε καλά αλλά με την πάροδο του χρόνου ανέβασε στροφές,μοίρασε μπάλα και έγινε ο άρχων του γηπέδου.

Φώτης Παπουλής:Πολύ καλός ο Ελλαδίτης με μπουκαρίσματα,σουτ προς την εστία.Του έλλειψε το γκολ περισσότερο λόγω τύχης.Θα το δούμε όμως στο πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς.

Ζοάο Πέδρο:Πήρε ανάσες και έδειξε και πάλι τον καλό του εαυτό.Δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά.Απλά έκανε το παιχνίδι του.

Κονσεισάο Τουράμ: Μπήκε ορεξάτος,άνοιξε διαδρόμους και έδωσε και την ασίστ.Βοήθησε και αμυντικά αφού πίεζε ψηλά.

Οι αλλαγές δεν μπορούν να κριθούν.

Προπονητής:Ο Πέδρο Εμμάνουελ κατέβασε την ομάδα κανονικά. Πήρε όσο πιο εύκολα γινόταν το ζητούμενο,έκλεισε το κεφάλαιο Ευρώπη και άνοιξε το βιβλίο του τελικού.Δεν χρειάζεται να πούμε άλλα για το παιχνίδι.Αναμένουμε το στήσιμο του στην σκακιέρα του τελικού.

To Top