ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Ψεύτικο και ανυπόστατο»!

Δημοσίευμα το βράδυ της Παρασκευής στη Βουλγαρία αναφέρει πως οι παίκτες της ομάδας μας, είναι απλήρωτοι από τον Ιανουάριο και πως γι’ αυτό τον λόγο ο Σιμεόν Σλάβτσεφ θέλει να φύγει απ’ την ομάδα.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου ανέφερε σε δηλώσεις του για το συγκεκριμένο θέμα:

«Μετά λύπης μας διαβάσαμε και ενημερωθήκαμε για την αναδημοσίευση δημοσιεύματος στην Κύπρο. Μας προκαλεί αναγούλες, θίγει την αξιοπρέπεια όχι μόνο του συλλόγου αλλά και της διοίκησης που στα τέσσερα χρόνια δεν έδωσε δικαίωμα σε κανένα ούτε σε αγωνιστικό, ούτε σε οικονομικό επίπεδο. Είμαστε η ομάδα που δεν έχουμε καμία προσφυγή και από τις ελάχιστες ομάδες που περνάμε με συνοπτικές διαδικασίες τα κριτήρια της UEFA. Μας λυπεί αφάνταστα γιατί έπρεπε να ρωτηθεί ο επίσημος Απόλλωνας και όχι να αναπαράγεται το οποιοδήποτε δημοσίευμα το οποίο στην προκειμένη είναι ψευδές, αναληθές και ανυπόστατο. Δεν θα περάσει απαρατήρητο, θα το ψάξουμε αναλυτικά τι κρύβεται πίσω από το δημοσίευμα και το τι ζημιά θέλει να προκαλέσει στον Απόλλωνα λίγες μέρες πριν τον τελικό. Τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην Μεσολογγίου 1 και μπορεί οποιοσδήποτε, ακόμα και οι παίκτες, να πιστοποιήσουν πότε παρέλαβαν τον τελευταίο τους μισθό. Επαναλαμβάνω πως δεν θα περάσει απαρατήρητο, πρόκειται για δημοσίευμα και αναδημοσίευση τα οποία μας έθιξαν στον πιο μεγάλο βαθμό και θα κάνουμε τα πάντα για να προασπίσουμε τα συμφέροντα του Απόλλωνα. Πως γίνεται κάποιοι παίκτες που έφυγαν να θέλουν να επιστρέψουν στην ομάδα;

Αυτό λέει πολλά. Και πως γίνεται να έχουν ανανεώσει εδώ και καιρό αρκετοί παίκτες από το ρόστερ; Αυτό αποδεικνύει ότι το δημοσίευμα κρύβει σκοπιμότητα και είναι εχθρικό, ψεύτικο και ανυπόστατο!»

 

To Top