ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Των «Αμαζόνων» η Δυναστεία!(Φωτορεπορτάζ)

Το τρίτο σερί νταμπλ στην ιστορία της πανηγυρίζει από σήμερα(26/4) η γυναικεία πετοσφαιρική μας ομάδα . Οι «Αμαζόνες» μας, κέρδισαν στον τελικό Κυπέλλου, την συμπολιτιδα ΑΕΛ με 3-0 δείχνοντας για ακόμη μια σεζόν ότι είναι το απολυτό αφεντικό στο χώρο, τα τελευταία χρόνια!

Συγχαρητήρια στις παίκτριες, στον προπονητή και το επιτελείο του, καθώς και στη διοίκηση της ομάδας μας που για ακόμη μια χρονιά μας έκανα περήφανους.

Το παιχνίδι

«Κυανόλευκο» ήταν το πρώτο σετ. O Prestige Απόλλων εκμεταλλεύτηκε πλήρως τη δύναμή του στο φιλέ όπου δέσποζαν οι παρουσίες των Ζακχαίου και Χουντίμα κέρδισε 25-19 σε 26 λεπτά και προηγήθηκε με 1-0. H Transbunker ΑΕΛ έκανε αισθητή την παρουσία της στα αρχικά στάδια όπου με κορυφαία την Ιρίνα Κουδουνά γύρισε το 06-03 σε 08-09. Στη συνέχεια, οι παίκτριες του Γιάννη Γιαπάνη ανέκαμψαν προηγήθηκαν με 21-16 για να κερδίσουν το σετ με 25-19.

Ανώτερος παρουσιάστηκε ο Prestige Απόλλων και στο δεύτερο σετ και το κέρδισε με 25-17 κάνοντας το 2-0 και ταυτόχρονα άλμα κατάκτησης του Κυπέλλου. Οι «κυανόλευκες» μπήκαν πολύ δυνατά προηγήθηκαν με 08-03 και 17-07 έχοντας αιχμή την Χουντίμα. Ο προπονητής των «γαλαζοκιτρίνων» Στέργιος Φραγκέσκου προσπάθησε με αλλαγές να ανεβάσει την ομάδα του, αλλά ο Prestige Απόλλων δεν ήταν διατεθειμένος να ρισκάρει, γι’αυτό παίζοντας έξυπνα πήρε το σετ. Η Transbunker ΑΕΛ έδειξε σημεία ανάκαμψης όταν βρέθηκε πίσω με 20-14 αλλά μέχρι εκεί.

Το τρίτο σετ ήταν συναρπαστικό και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού ωστόσο οι παίκτριες μας πιο ψύχραιμες και με καθαρό μυαλό κατάφεραν να το κερδίσουν με 25-23 και να πανηγυρίσουν το βαρύτιμο τρόπαιο του Κυπέλλου!

PRESTIGE ΑΠΟΛΛΩΝ (Γ. Γιαπάνης): Χουντίμα, Λαβρούκ, Κις, Ιορδάνους, Σπύρου, Ζακχαίου. Λίμπερο: Χριστοφόρου – Στεφάνου. Αλλαγές: Μανίταρου, Χ”Κωνστάντα.

Πολυτιμότερη παίκτρια του τελικού αναδείχθηκε η Γαλλοουκρανή ακραία του Prestige Απόλλωνα Βερόνικα Χουντίμα.

 

To Top