ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Αλλοπρόσαλλη εμφάνιση για την ομάδα μας και ισοπαλία με την ΑΕΚ. Πάμε να δούμε το πως ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά, με τον φακό του www.apollon365.news και πιο συγκεκριμένα του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Άλλη μια αγωνιστική που δέχτηκε γκολ,άλλη μια αγωνιστική που δεν έφερε ευθύνη.Γενικά ήταν σταθερός στις επεμβάσεις του τόσο στην ροή του αγώνα,όσο και στις στατικές φάσεις.

Νούνο Λόπες:Είχε μια σχετικά καλή εμφάνιση σχεδόν σε όλο το παιχνίδι.Στο τελευταίο δεκάλεπτο υπέπεσε σε πολλά λάθη και ακόμα και οι απομακρύνσεις του ήταν βεβιασμένες ενώ μας έχει συνηθίσει σε πιο ήρεμο παιχνίδι.Απόκορύφωμα το αυτογκολ πράγμα όμως που μπορεί να συμβεί στον καθένα.

Ελίζιο Σίλβα: Αρκετά καλός αμυντικά ως συνήθως,ανύπαρκτος επιθετικά.Κάποιες στιγμές του αγώνα πρόσεξα πως αποσυντονίζεται με αποτέλεσμα να χάνει μονομαχίες και να λειτουργεί επιπόλαια.

Αγγελής Αγγελή: Αν και ξεκίνησε μουδιασμένα στην συνέχεια ανέβασε απόδοση και κέρδισε μάχες και στον αέρα αλλά και χαμηλά. Στο τελευταίο δεκάλεπτο τόσο αυτός όσο και όλοι σχεδόν οι συμπαίκτες του στη άμυνα αποσυντονίστηκαν!

Λεάντρο Φρέιρε: Καλό παιχνίδι από τον Βραζιλιάνο που δεν επέτρεψε στον Άλβες να γίνει απειλητικός. Βοήθησε και στο «κατέβασμα» της μπάλας.

Εστεπάν Σακέτι: Φάνηκε πως του ταιριάζει πιο πολύ το 4-1-4-1 αφού όταν μπήκε δεύτερος δημιουργικός χαφ και περιορίστηκε στα αμυντικά του καθήκοντα,κλείνοντας χώρους και κηνυγώντας μπάλες.

Άλεξ Ντα Σίλβα: Κράτησε μπάλα,μοίρασε παιχνίδι αλλά κάποιες φορές το καθυστερούσε.Όταν παίξαμε με τρεις στην μεσαία γραμμή,ήταν ο μέσος που έπαιζε πιο ψηλά και έδειξε πως μπορεί καλύτερα εκεί από όλους τους μέσους.

Φώτης Παπουλής:Έτρεξε,μάρκαρε,δημιούργησε και σκόραρε.Είχε όμως κενά διαστήματα.Ακόμη και έτσι δύσκολα τον σταματούσαν.

Ζοάο Πέδρο:Ασίστ και γκολ,ασίστ που δεν έγιναν γκολ και απίστευτα τρεξίματα.Κάπου στο 85’ έδειξε να έχει πρόβλημα αλλά οι αλλαγές είχαν γίνει.

Άντον Μάγκλιτσα:Κτύπησε νωρίς και δεν μπορεί να κριθεί.

Άμπραχαμ Γκίε:Πέτυχε γκολ και γενικά ταλαιπώρησε τους αντιπάλους.Βγήκε αλλαγή όχι λόγω απόδοσης αλλά λόγω ανάγκης.

Κονσεισαο Τουράμ: Μπήκε στην θέση του Γκίε αλλά δεν τον αντικατέστησε ουσιαστικά.Εκτός από μια επέλαση,δεν έδειξε κάτι.Δεν μάρκαρε,δεν πίεζε και άφηνε τους αντιπάλους να ξεκινούν παιχνίδι από πιο μπροστά.

Χαράλαμπος Κυριάκου:Μπήκε στο 22 αλλά άργησε λίγο να εγκλιματιστεί.Πίεσε ψηλά,μάρκαρε χαμηλά και προσπάθησε να μοιράσει παιχνίδι.Σίγουρα μπορεί και καλύτερα.

Φιλίπε Μοντέιρ: Αγωνίστηκε πολύ λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Προπονητής: Ξεκίνησε με 4-4-2 αλλά αναγκάστηκε να το αλλάξει γρήγορα σε 4-1-4-1.Η ομάδα ήταν διαβασμένη και έκανε ένα μεστό παιχνίδι(όχι τέλειο όπως αναφέρθηκε στην συνέντευξη Τύπου!), μέχρι που δεχτήκαμε το γκολ και μας κυρίευσε ο πανικός.Πολλά λάθη από όλους σχεδόν τους ποδοσφαιριστές που τελικά οδήγησαν στην ισοφάριση.Ο Πέδρο Εμμάνουελ άλλαξε τον Γκίε με τον Τουράμ(θεωρώ πως είχε στο μυαλό του και το επόμενο παιχνίδι αλλά και τον τραυματισμό του Μάγκλιτσα).Στο τελευταίο πεντάλεπτο βλέποντας την ομάδα να μην μπορεί να κρατήσει μπάλα επέλεξε τον Μοντείρο για τρίτο στόπερ,θεωρώντας πως θα θωρακιστεί η άμυνα από τις γιόμες του αντιπάλου. Θα μπορούσε να περάσει κάποιος μέσος για να πάρουμε ξανά κατοχή αλλά αυτό είναι θεωρία.

To Top