ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ

Από το 15’ σε παθητικό ρόλο!

Πραγματικά αυτό που βιώσαμε σήμερα (9/4) στο Τσίρειο προκάλεσε στους απανταχού Απολλωνίστες και προβληματισμό αλλά και απογοήτευση!

Καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ στο 13’ και από εκείνο το σημείο και μετέπειτα η ομάδα μας βρισκόταν σε παθητικό ρόλο! Πιεζόταν συνεχώς, αμυνόταν συνεχώς, και ούτε πως έπαιζε στην έδρα της!

Θύμιζε κάποιο σύνολο, που μόλις βάζει γκολ αμύνεται για να το κρατήσει! Καμία πίεση από ψηλά, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν εντολή να βρίσκονται όλοι πίσω από το κέντρο και να προσπαθούν μόνο με ξαφνικές αντεπιθέσεις να απειλήσουν! Ξαφνικές όμως αντεπιθέσεις έχοντας τον Λουκα Στογιάνοβιτς κοντά στον Γκίε δεν μπορείς να βγάλεις!!!

Στην επανάληψη ο αντίπαλος έριξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο επτά μεσοεπιθετικούς ποδοσφαιριστές και πάλι όμως δεν μπορέσαμε να κάνουμε μια οργανωμένη επίθεση, ούτε καν να κρατήσουμε την μπάλα και να προσπαθήσουμε να «σπάσουμε» τον ρυθμό!Το παιχνίδι δεν το προσεγγίσαμε καθόλου σωστά και μοιραία αλλά και δίκαια για τον αντίπαλο ήρθε αυτή η ήττα!

Το τονίσαμε πολλάκις πως ο Απόλλωνας είναι ομάδα που πρέπει να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να δημιουργεί αν θέλει να φτάσει στην επιτυχία! Κόντρα στην Ανόρθωση και στους δύο αγώνες με τον ΑΠΟΕΛ έβλεπες ένα Απόλλωνα και τον χαιρόσουν στο Τσίρειο με αντίπαλο την Ομόνοια νόμιζες πως η ομάδα της Λευκωσίας αγωνιζόταν με κάποιο σύνολο που μπήκε στον αγώνα για να αμυνθεί και αν αντέξει την πίεση να πάρει το θετικό αποτέλεσμα!!!

«Κλεφτοπόλεμο» δεν παίξαμε στο ΓΣΠ και παίξαμε στο Τσίρειο και μάλιστα σε ένα αγώνα που με νίκη βάζαμε γερές βάσεις για έξοδο στην Ευρώπη! Τετάρτη αγωνίστηκε και η Ομόνοια άρα η δικαιολογία της κούρασης δεν…  Άπαντες ευχόμαστε να είναι μια κακή μόνο παρένθεση σε αυτή την κρίσιμη καμπή γιατί αλλιώς…

To Top