ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Ισόπαλη με σκορ 1-1 εξήλθε χθες (7/4) η ομάδα μας με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ στον πρώτο ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου. Πάμε να δούμε το πως ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά, με τον φακό του www.apollon365.news και πιο συγκεκριμένα του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Για άλλο ένα παιχνίδι δέχτηκε γκολ,στο οποίο όμως δεν φέρει ευθύνη.Είχε κάποια προβλήματα στις εξόδους χωρίς όμως αυτό να κάνει τους αντίπαλους επικίνδυνους.Στις μια δυό κλασσικές ευκαιρίες του αντιπάλου ήταν τοποθετημένος σωστά.

Νούνο Λόπες: Μια κακή απόκρουση στοίχισε το γκολ.Σε όλο το παιχνίδι όμως δεν επέτρεψε καθόλου στον εκάστοτε αντίπαλο να του φτιάξει φάσεις.Επιθετικά δεν βοήθησε αφού δεν ανέβηκε πολύ πάνω από την σέντρα.

Ελίζιο Σίλβα: Στο πρώτο ημίχρονο ενώ στις φάσεις που μάρκαρε ήταν σωστός,δεν είχε καλές μεταβιβάσεις,δίνοντας ευκαιρία στον αντίπαλο να ανανεώνει επίθεση.Ίσως να ήταν και επηρεασμένος από το λάθος του προηγούμενου αγώνα.Σταδιακά βελτιώθηκε και στο δεύτερο είδαμε τον γνωστό Ελίζιο.Ούτε αυτός ανέβηκε πολύ για να βοηθήσει επιθετικά.

Λεάντρο Φρέιρε:Πολύ καλό παιχνίδι από τον Βραζιλιάνο,που κρατούσε την ισορροπία στην άμυνα.Αν και σκόραρε ο σέντερ φορ του αντιπάλου,ουσιαστικά δεν.έγινε ποτέ επικίνδυνος.

Φελίπε Μοντέιρο: Εξαιρετικό παιχνίδι από τον νεαρό που κάλυψε χώρους και κατέβαζε εύκολα την μπάλα αφού ήταν πάντα σε επίκαιρη θέση.Εκτός αυτών είχε και είχε σωστές μεταβιβάσεις.

Κωνσταντίνος Μακρίδης: Σαν το παλιό καλό κρασί που κάθε μέρα γίνεται και πιο γευστικό.Ο πολυτιμότερος του αγώνα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο ΓΣΠ.Με το πάθος να αγγίζει κόκκινο όταν κόβει και με ψυχραιμία μεγάλου παίχτη να μοιράζει την πρώτη πάσα ακόμα και στην δική μας περιοχή.

Άλεξ ντα Σίλβα:Βοήθησε πάρα πολύ στο μοίρασμα του παιχνιδιού αλλά και στην διαχείρηση της ταχύτητας του αγώνα.Εκτός αυτού έκλεισε και τους χώρους σωστά.

Φώτης Παπουλής: Δεν ήταν στην μέρα του,ακόμα και έτσι όταν έπαιρνε μπάλα έπεφταν πάνω του 2 και 3 ποδοσφαιριστές,πράγμα που δημιουργούσε κενά στην αντίπαλη άμυνα.Εκτός αυτού έδινε και βοήθειες αμυντικά.Σε αυτό το κομμάτι ήταν άψογος.

Ζοάο Πέδρο: Ξεκινά «κρύος» με μια φάση που δεν κυνήγησε,του βγήκε αλλά ενήργησε αγχωμένα.Γενικά ήταν ο γνωστός Πέδρο με αρκετή βοήθεια στην άμυνα και με επικίνδυνες προωθήσεις.

Άντον Μαγκλίτσα: Άλλο ένα παιχνίδι που άγγιξε ψηλό βαθμό απόδοσης ο νεαρός.Κατέβασε μπάλες,άνοιξε χώρους και έφτιαξε καταστάσεις στο κουτί.Εκτός των κλασσικών πρόσφερε και στιγμές θεάματος με αποκορύφωμα την ντρίπλα στα αριστερά που σφυρίζεται,αν είναι δυνατόν, σαν δικό του φάουλ.

Άμπραχαμ Γκίε:Ο φόβος και ο τρόμος των αμυντικών,άλλοι τον παίζουν δίνοντας χώρο,άλλοι κολλημένοι πάνω του,όλοι όμως με την ψυχή στο στόμα.Σκόραρε από λάθος του αντιπάλου,αφού το κυνήγησε και είχε και δυό τρεις άλλες πολύ καλές ευκαιρίες.

Εστεπάν Σακέτι: Μπήκε στην θέση του Ντα Σίλβα για να κλείσει χώρους και το κατάφερε με την μαχητικότητα του.

Γιώργος Βασιλείου: Πέρασε στην θέση του Παπουλή για να δώσει βοήθειες στα αριστερά και το έκανε πολύ καλά.Βρέθηκε και σε επίκαιρη θέση για γκολ αλλά δεν ήταν ψύχραιμος.

Λούκα Στογιάνοβιτς: Επανεμφάνιση για τον Σέρβο που δεν μπορεί να κριθεί.

Προπονητής: Για άλλο ένα παιχνίδι ο προπονητής παρέταξε την ομάδα με 4-4-2.Επέλεξε να αφήσει την μπάλα στους αντιπάλους και να κτυπήσει στο κέντρο της άμυνας που ήταν το αδύνατο σημείο.Σαφής οδηγίες στα μπακ να μην ανεβαίνουν πολύ,αλλά και στα χαφ να βοηθούν στα μαρκαρίσματα,ντουμπλάροντας τον κάτοχο της μπάλας.Το τρικ του αντίπαλου προπονητή από την αριστερή πλευρά που είχε τον εξτρέμ να συγκλίνει δίνοντας χώρο στον Αντωνιάδη που έβγαινε από το κέντρο στα πλάγια διαβάστηκε σωστά και δεν δημιουργήθηκαν καταστάσεις.Πολύ καλό στήσιμο και διαχείριση του αγώνα που κατά την άποψη μου μόνο από τύχη έμεινε στην ισοπαλία που αδικεί την ομάδα μας.

To Top