ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ

«Εμβολιασμένοι» με απαράμιλλο παθός!

Είμαι απ’ αυτούς που θεωρώ πως το πάθος και η θέληση τόσο στον αθλητισμό όσο και στη ζωή γενικά, είναι στοιχεία σημαντικά για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχουν τεθεί…

Χθες(2/4) οι ποδοσφαιριστές μας «εμβολιασμένοι» με ένα απαράμιλλο πάθος που τους το διοχέτευσε η τεχνική μας ηγεσία καταθέσαν ψυχή μέσα στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ και άξιζαν τη νίκη παρότι στο τέλος η ποδοσφαιρική μοίρα είχε άλλη γνώμη για την έκβαση του αγώνα!

Από το πρώτο λεπτό βλέπαμε τους ποδοσφαιριστές μας να διεκδικούν και να δίνουν μάχες ενώ το ίδιο σκηνικό υπήρχε και στον «κυανόλευκο» πάγκο με τον προπονητή και τους βοηθούς του να ζουν έντονα το παιχνίδι και να κατευθύνουν με ζωντάνια κα πάθος το σύνολο!

Αυτό το πάθος μεταφέρθηκε με το καλημέρα και στις λίγες εκατοντάδες που βρίσκονταν στο βόρειο «πέταλο» με αποτέλεσμα να κάνουν δικό τους το γήπεδο της πρωτεύουσας και να παρουσιάσουν ένα άνευ προηγούμενο «κυανόλευκο» ρεσιτάλ!

Τέτοιο Απόλλωνα θέλουμε να βλέπουμε, που να τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο! Έπονται άκρως σημαντικά παιχνίδια τόσο σε πρωτάθλημα όσο και σε Κύπελλο και ένας Απόλλωνας σαν αυτόν που είδαμε στο γήπεδο της πρωτεύουσας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν όπου και αν αγωνίζεται φτάνει να έχει πάθος, πάθος και πάλι πάθος!

To Top