ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Όποιος δουλεύει αμείβεται…»

Τέλος η σεζόν για το πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας παίδων U17 και η ομάδα μας ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Η ομάδα του Απόλλωνα λοιπόν, ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα στην 3η θέση της βαθμολογίας, έχοντας στο ενεργητικό της 48 βαθμούς, μετρώντας 14 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες. Πέτυχε 43 τέρματα και δέχθηκε 28.

Ο προπονητής της ομάδας των U17,Φίλιππος Φιλίππου, χρησιμοποίησε συνολικά 22 ποδοσφαιριστές. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα μας ήταν ο Βασιλειάδης με 12, ο Κυπριανού με 10 και οι Ελπιδοφόρου (6), Γεωργίου (4), Δημοσθένους (3), Ανδρέου (2), Βασιλείου (2) και οι Γενεθλίου, Μιχαηλίδης, Παπαμιχαήλ, Φιλίππου από ένα.

Ο προπονητής της ομάδας μας Φίλιππος Φιλίππου, μίλησε στην ιστοσελίδα μας και έκανε τον απολογισμό:

Φίλιππε, καταρχήν με ποιους στόχους ξεκίνησε η χρονιά;

Ξεκινήσαμε με στόχο το πρωτάθλημα αλλά χάλασε με στην 1η αγωνιστική, όπου χάσαμε τη νίκη μας κόντρα στην ΑΕΛ στα χαρτιά και στη δικαστική επιτροπή. Με τα παιχνίδια στις πρώτες αγωνιστικές να είναι ντέρμπι, το πρώτο να χάνεται στα χαρτιά, τη ψυχολογία στο «ναδίρ» και κάποια λάθη, δημιουργήθηκε απόσταση από την κορυφή.

Το υλικό ήταν πολύ καλό, υπήρξαν κάποια γεγονότα που στοίχισαν τη διάκριση;
Είμαι της άποψης ότι με ότι υλικό έχεις στα χέρια σου, οφείλεις να το εκμεταλλευτείς και να βγάλεις το μάξιμουμ από τους ποδοσφαιριστές σου. Στην πορεία ήθελα αποτέλεσμα αλλά ήθελα να το πάρω ή τουλάχιστον να διεκδικήσω αποτέλεσμα με σωστό ποδόσφαιρο και όχι ποδόσφαιρο απλά για να παίρνουμε τους βαθμούς.

Από τι γνωρίζουμε φεύγουν κάποια παιδιά για την εφηβική ομάδα, πως θα αντικατασταθούν;

Είτε είμαι του χρόνου προπονητής στην ομάδα των U17, είτε όχι, η ομάδα θα ετοιμαστεί από τώρα με ποδοσφαιριστές του υφιστάμενου υλικού, ποδοσφαιριστές από την ομάδα των U15, αλλά και από κάποιους άλλους που έχουμε στα υπόψη μας.

Τι κρατάς από τη φετινή χρονιά και τι θα άλλαζες για του χρόνου;

Κρατάω όλη την χρονιά, κρατώ την σκληρή δουλειά, πειθαρχία, σεβασμό, μα πάνω από όλα κρατώ χαρακτήρες. Χαρακτήρες που πάνω από όλα, βάζουν την ομάδα και όχι τον εαυτό τους. Για του χρόνου δεν θα άλλαζα τίποτα, διότι η φιλοσοφία μου δεν αλλάζει… Πειθαρχία, σεβασμός, δουλειά και μηδέν αδικία, όποιος δουλεύει αμείβεται.

Φίλιππε ευχαριστούμε για το χρόνο σου, ένα τελευταίο μήνυμα;

Ευχαριστώ τον Απόλλωνα για την ευκαιρία που μου έδωσε να δουλέψω αυτά τα δύο χρόνια στις Ακαδημίες της ομάδας και εύχομαι στους ποδοσφαιριστές μου που φεύγουν για τη δεύτερη ομάδα, να τους δω σε κάποια χρόνια να παίζουν στο πιο ψηλό επίπεδο. Ευχαριστώ.

To Top