ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι μικρές «Αμαζόνες» προχωρούν ακάθεκτες!

Πολύ καλή παρουσία έχουν μέχρι στιγμής στα πρωταθλήματα που αγωνίζονται οι μικρές Αμαζόνες του Prestige Απόλλων. Οι ομάδες των Νεανίδων και των Κορασίδων πάνε πολύ καλά μέχρι στιγμής και είναι πολύ κοντά στη διάκριση στην φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα, η ομάδα των Νεανίδων, αγωνίζεται στην τελική φάση του πρωταθλήματος όπου βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς και τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Έλενας Σεργίου, έχει μέχρι στιγμής το απόλυτο με εφτά νίκες, έχοντας 21 κερδισμένα σετ και 3 χαμένα. Τελευταία νίκη της κόντρα στην Ανόρθωση πετόσφαιρα με 3-0 σετ, 28-18, 25-13, 24-26 και 25-9 για την 7η αγωνιστική.

Η ομάδα των Κορασίδων, έχει κερδίσει την πρόκριση της στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος αφού ανέτρεψε το εις βάρος της αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με την ΑΕΛ και θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Ανόρθωσης πετόσφαιρας. Η ομάδα της Ναστάσιας Χρυσοστόμου, έχασε από δικά της λάθη τον πρώτο αγώνα με 2-1, για να κερδίσει τον επαναληπτικό με το καθαρό 2-0 (25-17, 25-22) και να πάρει την πρόκριση.

 

To Top