ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ

Περίσσιο πάθος…

Δεν θα σταθούμε και πολύ σε συστήματα και πρόσωπα στον χθεσινό (19/3) αγώνα αφού το έχουμε τονίσει πολλάκις πως κάθε αναμέτρηση πρέπει να προσεγγίζεται διαφορετικά και η ομάδα να παρατάσσεσαι στον αγωνιστικό χώρο ανάλογα με τον αντίπαλο που έχει να αντιμετωπίσει.

Χθες, είδαμε ένα Απόλλωνα που από το πρώτο λεπτό έδειξε στον αντίπαλο του ότι αυτός θα είναι το απολυτό αφεντικό και ότι ήθελε τη νίκη διακαώς κάτι που στο τέλος την πέτυχε και μάλιστα με επιβλητικό τρόπο με την τεχνική μας ηγεσία να προσεγγίσει πολύ πολύ σωστά την αναμέτρηση!

Αυτό όμως που μας προκάλεσε μεγάλη και μάλιστα ευχάριστη αίσθηση ήταν το πάθος που είχαν όλοι όσοι αγωνίστηκαν και που χαροποίησε στο μέγιστο!

Είδαμε ποδοσφαιριστές να παλεύουν με όλη τους την ψυχή να τα δίνουν όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο να κερδίζουν τις πλείστες των μονομαχιών και το σημαντικότερο να τιμούν στο έπακρο την φανέλα που φορούν!

Το πάθος σε μια αναμέτρηση παίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο που όταν το σύνολο σου το διαθέτει εύκολα μπορεί να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η νίκη αυτή μας διατήρησε στην 3η θέση όμως υπάρχουν μπροστά μας αρκετοί ακόμη αγώνες και πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο και ακόμη καλυτέρα αν θέλουμε να παραμείνουμε εκεί!

To Top