ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πανέτοιμες για να «αγκαλιάσουν» τον τίτλο!

Άκρως σημαντικό είναι ο σημερινός (16/3) αγώνας για τον Prestige Απόλλων. Η ομάδα μας υποδέχεται την ΑΕΚ για τα πλέϊ-οφ και με νίκη αγκαλιάζει τον τίτλο του πρωταθλήματος. Οι «Αμαζόνες» μας ξεκίνησαν με νίκη την περασμένη Τετάρτη εκτός έδρας με την Ανόρθωση και με νίκη σήμερα, η κούπα του πρωταθλήματος είναι πολύ κοντά στη Λεμεσό.

Οι παίκτριες του Γιάννη Γιαπάνη, ολοκληρώνουν χθες το βράδυ την προετοιμασίας τους και σήμερα, σοβαρές όπως πάντα, πάνε για τη νίκη που θα αυξήσει πλέον τη διαφορά έτσι ώστε η ομάδα μας να «αγκαλιάσει» το πρωτάθλημα!

Με ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο αναπληρωτής πρόεδρος της γυναικείας πετοσφαιρικής μας ομάδας Λοίζος Πετούσης έστειλε το μήνυμα για το σημαντικό σημερινό αγώνα!

Αναλυτικά:

ΑΠΟΨΕ δεν πρέπει να λείπει κανένας αγνός Απολλωνίστας από το κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα! Στις 19:30 οι Αμαζόνες μας αγωνίζονται με την ΑΕΚ Λάρνακας σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα που καθορίζει την πρωτιά της ομάδας μας στο Πρωτάθλημα Πετόσφαιρας! Διαρκώς Μαζί, Διαρκώς στην Κορυφή!

To Top