ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Επιστροφή στις επιτυχίες για την ομάδα μας που κέρδισε με 2-1 τη Νέα Σαλαμίνα και ανέβηκε στη 3η θέση του βαθμολογικού πινάκα. Πάμε να δούμε το πως ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά, με τον φακό του www.apollon365.newsκαι πιο συγκεκριμένα του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Δεν κινδύνεψε σοβαρά ο Βάλε. Γενικά καθάρισε εύκολα τις οποιεσδήποτε καταστάσεις πήγαν να δημιουργηθούν.

Ζοάο Πέδρο: Πολύ καλός σαν δεξιός μπακ,εξαιρετικός σαν δεξιός μέσος αλλά και ως εσωτερικός μέσος στην επανάληψη.Ακόμη ένα καλό παιχνίδι με σωστή τακτική,με καλές μεταβιβάσεις και με τρομερά τρεξίματα.

Σίλβα Ελίζιο:Όσο αγωνίστηκε ήταν σωστός και έκανε το γνωστό του παιχνίδι.

Λεάντρο Φρέιρε: Μετά από τρία παιχνίδια που κυμάνθηκε σε μέτρια απόδοση,ανέβασε στροφές.Είχε σωστές τοποθετήσεις αμυντικά αλλά και επιθετικά.Σε μια από αυτές σκόραρε.

Φελίπε Μοντέιρο:Σε κάθε παιχνίδι και καλύτερος.Όποτε χρειάστηκε έδωσε λύσεις αμυντικά και δεν επέτρεψε στους αντιπάλους να γίνουν επικίνδυνοι.

Κωνσταντίνος Μακρίδης: Ο διεθνής Κύπριος ήταν ο κορυφαίος του αγώνα με πολλά τρεξίματα,κλεμμένες μπάλες αλλά και μοίρασμα παιχνιδιού.

Άλεξ ντα Σίλβα: Μέτριος ο Βραζιλιάνος που δεν ανταποκρίθηκε στον ρόλο του στο 4-4-2,αφού σε αυτό το σύστημα χρειάζονται πολλά τρεξίματα. Εκεί που πήγε να ανέβει στην επανάληψη αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού.

Ντέγιαν Μέζσκα: Εξαφανισμένος στον ρόλο του δεξιού χαφ,με οδηγίες να συγκλίνει στον άξονα.Κάπου στο 60 πέρασε στο κέντρο και ανέβηκε κάπως η απόδοση του.Σωστά έγινε αλλαγή.

Φώτης Παπουλής: Αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο,στον ρόλο που του ταιριάζει.Έφτιαξε καταστάσεις και γενικά ήταν επικίνδυνος χωρίς να παραμελεί τα αμυντικά του καθήκοντα.Σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Άντον Μαγκλίτσα: Είχε τις στιγμές του,αλλά ήταν άστοχος.Δεν ήταν από τα καλύτερα του παιχνίδια.

Άμπραχαμ Γκίε: Και ο Γκίε προσπάθησε αρκετά,έχοντας τις δικές του στιγμές αλλά δεν.είχε ψηλή απόδοση.

Γιώργος Βασιλείου: Μπήκε γρήγορα αντικαθιστώντας τον Ελίζιο στο αριστερό άκρο.Κράτησε την θέση του και δεν κινδύνεψε η ομάδα από την πλευρά του.

Νούνο Λόπες: Μετά από έξι μήνες επέστρεψε και δεν άργησε να δείξει πως είναι ο καλύτερος δεξιός μπακ που αγωνίζεται στην Κύπρο.Τα υπόλοιπα είναι περιττά.

Χαράλαμπος Κυριάκου:Αγωνίστηκε για λίγο μετά από καιρό και έδειξε πως απλώς του λείπουν παιχνίδια.Η ποιότητα είναι δεδομένη.

Προπονητής: Μετά από καιρό ο προπονητής άλλαξε το 4-1-4-1 σε 4-4-2. ενώ στην επανάληψη είδαμε 4-1-3-2. Στο χθεσινό (12/3) παιχνίδι αποδείχτηκε πως δεν υπάρχουν σωστά και λάθος συστήματα αλλά λάθος τοποθετημένοι ποδοσφαιριστές σε κάποιες θέσεις ή λάθος τρόπος προσέγγισης του παιχνιδιού.Λάθος τοποθέτηση του Μέζσκα δεξιά στο πρώτο,ορθολογική δεξιά πλευρά στο δεύτερο και κατακόρυφη άνοδος της απόδοσης.Θεωρώ πως με την τοποθέτηση των σωστών ποδοσφαιριστών στα άκρα αλλά και τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή να πλαισιώνει τον επιθετικό ανάλογα με το παιχνίδι η ομάδα θα φτάσει στο “τοπ” της απόδοσης της.Όταν κάθε παιχνίδι αντιμετωπίζεται διαφορετικά δεν θα γίνουμε οι καλύτεροι ή οι χειρότεροι αλλά σίγουρα θα γίνουμε μια ομάδα που συνεχώς θα βελτιώνεται. Προσέγγισε σωστά το παιχνίδι και έπαιξε το δικό του θετικό ρόλο από τον πάγκο.

To Top