ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Στο ρόστερ μας υπάρχουν 25 κι όχι 15 ποδοσφαιριστές !

Από το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα με την ΑΕΚ κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και σε καφενειακές συζητήσεις η απόδοση της ομάδας μετά την αλλαγή του συστήματος από 4-1-4-1(κατά ακρίβειαν αγωνιζόμασταν με 4-5-1 όταν αμυνόμασταν και 4-2-3-1 όταν η ομάδα έβγαινε μπροστά που δυστυχώς δεν έβγαινε!) σε 4-4-2 και την κατακόρυφη άνοδο της απόδοσης της ομάδας μας.

Συμφωνώ και επαυξάνω αλλά το κύριο χαρακτηριστικό ήταν η τοποθέτηση των ποδοσφαιριστών στην σωστή θέση με εξαίρεση τον Μέζσκα.(τυχεροί που ο αντίπαλος έβγαλε Τέτε κ έβαλε Λαμπάν).

Όταν λοιπόν οι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στις φυσικές τους θέσεις και κράτησαν μπάλα ήταν φυσικό να φτιάξουν και φάσεις.

Τα συστήματα τα σχεδιάζουν οι προπονητές και ανάλογα με τις οδηγίες και τους ποδοσφαιριστές που τοποθετούν έχουν και ανάλογα αποτελέσματα.

Θεωρώ πως το πρόβλημα της ομάδας δεν είναι πάνω από όλα το σύστημα αλλά η επιλογή ποδοσφαιριστών στις σωστές θέσεις αλλά και η απόφαση του προπονητή να ακολουθήσει η ομάδα πιο ενεργητικό ρόλο και όχι παθητικό,δίνοντας δηλαδή την μπάλα στον αντίπαλο και να περιμένει.

Εκεί λοιπόν θεωρώ πως είναι το «κλειδί». Εν αναμονή λοιπόν των επόμενων παιχνιδιών, ελπίζοντας πως τα λάθη έχουν εντοπιστεί και θα διορθωθούν ξεπερνώντας τις όποιες προσωπικές εμμονές.

Υ.Γ: Στο ρόστερ μας υπάρχουν 25 ποδοσφαιριστές και όχι 15!

To Top