ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι έκαναν οι μικροί (Φωτορεπορτάζ)

Γεμάτο το πρόγραμμα για τις ακαδημίες ποδοσφαίρου της ομάδα μας κι αυτό το Σαββατοκυριάκο (05,06/03). Ξεκίνημα είχαμε στα πρωταθλήματα PREMIER για την ομάδα των U13 και στο πρωτάθλημα ELITE για την ομάδα των U15.

Αναλυτικά:

U13: Με ισοπαλία ξεκίνησε η ομάδα του Μαρίνου Ερμογένους που εξήλθε ισόπαλή εντός έδρας, με τον Κεραυνό 1-1. Αν και η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1, αντέδρασε και κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι με τον Χρήστο Αντωνιάδη.

U15: Δεν τα κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Μιλτιάδους και ηττήθηκαν στην πρεμιέρα από την Ανόρθωση εντός έδρας με 0-2. Η ομάδα μας αγωνίστηκε χωρίς τρεις βασικούς παίκτες της, λόγω εθνικής ομάδας κάτι που έκανε το έργο της πολύ δύσκολο.

U17: Νίκη εκτός έδρα για την ομάδα του Φίλιππου Φιλίππου, που επικράτησε του Χαλκάνορα με 2-4. Από δύο γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν, οι Ανδρέου και Βασιλειάδης. Με τρεις αγωνιστικές να απομένουν στο πρωτάθλημα, η ομάδα μας βρίσκεται στην 4η θέση με 42 βαθμούς.

U21: Με τρεις αγωνιστικές να απομένουν η ομάδα του Σοφρώνη Αυγουστή, συνεχίζει να είναι στο κυνήγι της 1ης θέσης, αφού επικράτησε της ΕΝΠ με 4-1. Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν οι Ζήνωνος, Ιωσηφίδης, Κυριάκου και Αριστοτέλους. Βρίσκεται στη 2η θέση με 52 βαθμούς, 5 λιγότερους από τον ΑΠΟΕΛ.

Δείτε φωτογραφίες από την ισοπαλία της ομάδας U13:

To Top