ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ

Από λόγια, σε πράξεις!

Εκεί που όλα φάνταζαν να κυλούν ιδανικά για την ομάδα μας μετά τις συνεχόμενες νίκες τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο, ήρθαν τα πάνω-κάτω!

Μια ποδοσφαιρική «τραγωδία» άρχισε να ξετυλίγεται μπροστά μας, με την πανωλεθρία από την ΑΕΚ στο ΓΣΖ, αλλά και την ήττα στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο, όπου η ομάδα μας έδειξε πλέον ξεκάθαρα ότι στα πολύ σημαντικά δεν μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω!

Η απογοήτευση επέστρεψε στα πρόσωπα του κάθε Απολλωνίστα, που πλέον σκυθρωπός και προβληματισμένος, αναρωτιέται τι «μέλλει γενέσθαι»! Ευθύνες, ας πάρουν όποιοι νιώθουν ότι τις έχουν και υποσχέσεις αλλά και συγνώμες δεν θέλουμε πια!

Καιρός είναι να περάσετε κύριοι… από τα λόγια στις πράξεις και να αποδείξετε και σεις επιτέλους ότι λυπηθήκατε, κλάψατε, δεν κοιμηθήκατε τα βράδια και ότι θίχτηκε η αξιοπρέπεια σας. Μόνο αν αισθανθείτε όπως τον υπέροχο κόσμο του Θρύλου μας, θα μπορέσετε να μετουσιώσετε σε πράξεις τις υποσχέσεις σας.

Την ερχόμενη Κυριακή (06/3) στον αγώνα με την ΑΕΚ, έχετε μπροστά σας την ευκαιρία για να ξεκινήσετε αυτό που υπόσχεστε και να «ξεπλύνετε» τη ντροπή που εσείς μας κάνατε να νιώθουμε. Στα πόδια σας είναι να μας κάνετε επιτέλους, να αναπολήσουμε Θρυλικές στιγμές και όχι φάσεις που στιγμάτισαν την ιστορία της μεγάλης μας αγάπης που ακούει στο όνομα ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ.

Εύχομαι μέσα από τη ψυχή μου, όπως και ο υπόλοιπος μας κόσμος να τα καταφέρετε!

To Top