ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Αγωνίζομαι στην ομάδα που αγαπώ»

Είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος της εφηβικής ομάδας του Απόλλωνα. Έχει αγωνιστεί σε 21αγώνες και έχει συμπληρώσει αισίως στη φετινή σεζόν 1770 λεπτά συμμετοχής. Ο λόγος, για τον δεξιό μπακ της ομάδας των U21, Κωνσταντίνο Αριστοτέλους ή Κώτσιο, όπως τον γνωρίζουν οι φίλοι αλλά και οι συμπαίκτες του.

Ο Κώτσιος λοιπόν, αν και αμυντικός έχει σημειώσει φέτος τρία γκολ. Σκόραρε εναντίον της ΑΕΖ, της Πάφου, αλλά και κόντρα στην Ανόρθωση, που με το δικό του γκολ η ομάδα μας πήρε τη νίκη.

Πάμε λοιπόν να τον γνωρίσουμε…

Κωνσταντίνε, πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο;

Ξεκίνησα το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Απόλλωνα σε ηλικία 5 χρονών και συνεχίζω να αγωνίζομαι μέχρι σήμερα. Πέρασα από όλες τις ομάδες των ακαδημιών για να καταλήξω στην εφηβική ομάδα. Με την ομάδα των U13 κατακτήσαμε το πρωτάθλημα χωρίς καμιά απώλεια βαθμού, στη συνέχεια έπαιξα στην ομάδα των U15 και ακολούθως στην ομάδα των U17 όπου πήραμε και πρωτάθλημα. Στην εφηβική ομάδα χάσαμε πέρσι το πρωτάθλημα στις λεπτομέρειες ενώ καταφέραμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Φέτος βρισκόμαστε στη 2η θέση 5 βαθμούς πίσω από την κορυφή και με 4 αγώνες να απομένουν θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να τα καταφέρουμε.

Τι σημαίνει να αγωνίζεσαι στον Απόλλωνα;

Όπως ανέφερα και πιο πάνω, ξεκίνησα από μικρός στις ακαδημίες του Απόλλωνα και αυτό με βοήθησε ώστε να αποκτήσω τη νοοτροπία του νικητή. Νιώθω υπέροχα να αγωνίζομαι σ΄αυτή την ομάδα που έχει μεγάλη ιστορία και υπέροχο κόσμο. Είναι πού σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή, να αγωνίζεται στην ομάδα που αγαπά και έτσι προσπαθώ να δίνω σε κάθε αγώνα τον καλύτερο μου εαυτό και να τιμώ τη φανέλα του Απόλλωνα.

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;

Στόχος μου είναι να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό και μια μέρα να παίξω στην 1η ομάδα του Απόλλωνα, όπου θα προσπαθήσω να καθιερωθώ.

Ποια ήταν μέχρι τώρα η κορυφαία στιγμή στην καριέρα σου;

Σίγουρα ο περσινός τελικός Κυπέλλου μέσα στο ΓΣΠ που κατακτήσαμε το τρόπαιο.

Πως καταφέρνεις να συνδυάζεις το σχολείο με το ποδόσφαιρο και πόσο δύσκολο είναι;

Είναι σίγουρα πολύ δύσκολο, αφού οι ελεύθερες ώρες σου μειώνονται, η σωματική αλλά και πνευματική κούραση αυξάνεται, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να παραμελείς τα μαθήματα όταν λόγου χάρη την Κυριακή υπάρχει παιχνίδι και τη Δευτέρα στο σχολείο διαγώνισμα. Παρόλα αυτά όμως προσπαθώ να τα φέρω εις πέρας όσο μπορώ.

Κωνσταντίνε, κλείνοντας θα θέλαμε να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του Απόλλωνα;

Είμαι και εγώ Απολλωνίστας και κατανοώ πολλές φορές τις πικρίες των οπαδών μας, αλλά χωρίς τον κόσμο του ο Απόλλωνας δεν θα ήταν μεγάλη ομάδα. Είναι ο 12ος παίκτης σε κάθε παιχνίδι και πρέπει να συνεχίσει να είναι έτσι, δίπλα στην ομάδα τόσο στις επιτυχίες αλλά το κυριότερο στις αποτυχίες.

 

 

 

 

 

 

To Top