ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στις 9 Μαρτίου αρχίζει η δεύτερη φάση

Την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016 με τους αγώνες της 15ης αγωνιστικής αρχίζει η δεύτερη φάση του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ  Α’ Κατηγορίας Γυναικών.

Μετά τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής έχει οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος Γυναικών. Για τον όμιλο του πρωταθλήματος (θέσεις 1-4) θα διαγωνιστούν οι ομάδες: 1. Prestige Aπόλλων, 2. Τεχνοοικία ΑΕΚ Λάρνακας, 3. Transbunker ΑΕΛ, 4. Ανόρθωση.

Η τελική φάση του πρωταθλήματος αρχίζει στις 9 Μαρτίου 2016 και θα ολοκληρωθεί στις 20 Απριλίου 2016. Η δεύτερη μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 08 Μαρτίου 2016.

Οι τέσσερις ομάδες ανά όμιλο θα αγωνιστούν μεταξύ τους δυο φορές (εντός και εκτός έδρας), ενώ μεταφέρονται οι βαθμοί που συγκέντρωσαν στην πρώτη φάση. Η ομάδα που θα τερματίσει στην 1η θέση στον όμιλο του πρωταθλήματος κατακτά τον τίτλο.

Το πρωτάθλημα θα διακοπεί την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 λόγω της αναχώρησης της Εθνικής Νεανίδων στη Σκωτία, όπου θα διεξαχθεί η τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μικρών Κρατών Ευρώπης.

 

To Top