ΣΤΙΓΜΕΣ

Προσπαθώντας να μιμηθεί τον τεράστιο Ρεδόνδο!(video)

Στις 19 Απριλίου, 2000 για την προημιτελική φάση του Champions League η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετώπισε στο Old Trafford την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον επαναληπτικό αγώνα του 0-0 στη Μαδρίτη. Το τρίτο τέρμα της Ρεάλ έμελλε να μείνει στην ιστορία ως ένα από τα ομορφότερα που έχουν σημειωθεί ποτέ στη διοργάνωση.

Ο κορυφαίος του γηπέδου Ρεδόνδο απέφυγε με απίθανης έμπνευσης ντρίπλα τον Χένιγκ Μπέργκ και γύρισε την μπάλα την κατάλληλη στιγμή στον Ραούλ, ο οποίος προ κενής εστίας σημείωσε το 0-3.

Την έμπνευση αυτή του Ρεδόνδο, που δίκαια θεωρείται η ντρίπλα του αιώνα, προσπάθησε να μιμηθεί ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Σλάβτσιεφ  στον αγώνα της προηγούμενης Τετάρτης με την ΑΕΛ.

Συγκεκριμένα στο 73’ αφού άλλαξε την μπάλα με τον Γκίε προσπάθησε να αναπαράγει την ίδια ντρίπλα απέναντι στον Σιέλη καταφέρνοντας να το πετύχει κατά το ήμισυ, αφού η ντρίπλα πέτυχε μεν, αλλά δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα προτού βγει άουτ πιστοποιώντας όμως με την έμπνευση του αυτή αλλά και αποδεικνύοντας την απίστευτη τεχνική κατάρτιση του Βούλγαρου μέσου της ομάδας μας!

 

To Top