ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο εκατοστάρης Γιαπάνης!

Εκατό επίσημους αγώνες ως προπονητής της Πετοσφαιρικής Ομάδας του Απόλλωνα συμπλήρωσε ο Γιάννης Γιαπάνης στη χθεσινοβραδινή συνάντηση με την ΑΕΚ και η διοίκηση τίμησε τον πετυχημένο προπονητή για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα.

Λίγο πριν τον αγώνα, ο Πρόεδρος του Prestige Απόλλων κ.Ηλίας Σπύρου έδωσε τιμητική πλακέτα στον τεχνικό της ομάδας μας δεχόμενος το ζεστό χειροκρότημα τόσο των παιχτριών της ομάδας μας όσο και των παιχτριών της ΑΕΚ, όπως επίσης και του κόσμου που βρέθηκε στο γήπεδο.

Η εκατοστή του παρουσία ως προπονητής συνοδεύτηκε με επιτυχία αφού η ομάδα μας κέρδισε με 3-1 στα σετ την ΑΕΚ και έθεσε τις βάσεις για πρόκριση στο μεγάλο τελικό. Ο Γιάννης Γιαπάνης στις 100 του παρουσίες μετρά 7 τίτλους (Δύο Πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα, 3 Σούπερ Καπ) ενώ ετοιμάζεται να πανηγυρίσει άλλο ένα πρωτάθλημα και άλλο ένα κύπελλο.

Ευχή όλων μας είναι η επόμενη βράβευση του Γιάννη Γιαπάνη να είναι στις 200 παρουσίες στον πάγκο της ομάδας με άλλους τόσους τίτλους και να κάνει ακόμη πιο περήφανη την οικογένεια του Απόλλωνα, συνεχίζοντς να γράφει με χρυσά γράμματα στο βιβλίο της ιστορίας του ιστορικού μας σωματείου.

12755015_1026361814085564_1919509854_o

Πηγή:http://prestigeapollon.com

 

To Top