ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Είναι καιρός μάγκες να ξυπνήσει και πάλι ο γίγαντας»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ενόψει του αυριανού (24/2) επαναληπτικού αγώνα με την ΑΕΛ αλλά και για τις επόμενες αναμετρήσεις που έπονται.

Αναλυτικά: 

Περήφανε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ,

Αύριο Τετάρτη 24.02.2016 η ποδοσφαιρική μας ομάδα δίνει τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου. Έστω και αν το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού μας δίνει σαφές προβάδισμα για την πρόκριση, η ομάδα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή και χωρίς κανένα ίχνος υποτίμησης να πάρει ακόμα μια νίκη εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Η ΘΥΡΑ ΕΝΑ, πιστός υποστηρικτής της μεγάλης ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗΣ Ιδέας της ΛΕΜΕΣΟΥ, θα βρίσκεται και αύριο στο Τσίρειο κάνοντας αυτό που κάνει πάντα.
Καλούμε και ευελπιστούμε ότι η ευρύτερη μάζα των ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΩΝ θα σταθεί, έστω και την υστάτη, στο πλάι της ομάδας κατακλύζοντας την Δυτική. Όλοι μαζί με ασταμάτητο τραγούδι, παθιασμένοι και αποφασισμένοι, να γίνουμε για ακόμη μια φορά η κινητήρια δύναμη του ΘΡΥΛΟΥ μας, οδηγώντας τον σε ακόμη μια νίκη σε όλα τα επίπεδα απέναντι στους πουθενάδες.

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία με τον δείκτη δυσκολίας να μεγαλώνει ταυτόχρονα με τις υποχρεώσεις μας. Τα δείγματα είναι πέρα για πέρα ενθαρρυντικά και η ομάδα μας δείχνει αποφασισμένη να τρελάνει κόσμο. Το μόνο που λείπει από το παζλ είναι η τεράστια δυναμική η οποία αντλεί από τον κόσμο της. Είναι καιρός μάγκες να ξυπνήσει και πάλι ο γίγαντας. Αφήνουμε το παρελθόν, τα λάθη και τις απογοητεύσεις και προχωράμε για άλλα. Για άλλα μεγαλεία, για περισσότερες μαγικές Θρυλικές στιγμές!

Πρόκριση λοιπόν αύριο και φορτώστε για απόβαση στη Λάρνακα. Προετοιμαστείτε για μια μεγαλειώδη Κυριακάτικη εκδρομή βγαλμένη απ΄τα παλιά

Το παρελθόν και η ιστορία του ένδοξου μας Σωματείου επιβάλλει την συνεχή και ακούραστη μάχη. Κόντρα στο σύστημα και σε κάθε τι διεφθαρμένο. Ο αγώνας απέναντι σε κάθε σάπιο πιόνι της αλυσίδας, είτε αυτός λέγεται κοράκι, είτε ψευτοδικαστής, είτε παπαρογράφος δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ. Τον πόλεμο που ξεκίνησαν τον έχουν ήδη χάσει αδέρφια κι ας μην το έχουν ακόμη αντιληφθεί.

Κανένας μισθοφόρος και εντεταλμένος δεν μπορεί να λυγίσει τις αγνές μας ψυχές. Κανένας δεν μπορεί να υπερνικήσει την αγάπη και την αφοσίωση μας για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ και όλα όσα πρεσβεύει.

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
ΟΣΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΝΕ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ 1982– ΘΥΡΑ ΕΝΑ

To Top