ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Το ιδανικό τάιμινγκ να επιστρέψω»

Εποχή Πάνου Γιανναρά ζουν και πάλι στην ομάδα μας, με τις αναμνήσεις από την κατάκτηση του Κυπέλλου πριν από δύο χρόνια να αφήνει παράθυρο αισιοδοξίας ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Η α’ φάση του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται στο ματς με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και οι καλαθοσφαιριστές μας θα έχουν δύσκολο έργο. Βέβαια, η τετράδα δεν είναι στο χέρι τους, καθώς ακόμα και να φύγουν με το διπλό από το Αυγόρου, θα πρέπει ταυτόχρονα η ΕΘΑ να στραβοπατήσει στο μεγάλο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο κόουτς Γιανναράς μίλησε στο www.cyprusbasket.net για την επιστροφή του στον Απόλλωνα, εκφράζοντας τις πρώτες του εντυπώσεις, χωρίς να αφήνει στην άκρη τις όμορφες αναμνήσεις που έχει…

Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα που καταπιάνεται με μπασκετικά θέματα: «Όσο μικρό κι αν είναι το χρονικό διάστημα που έχουμε στη διάθεσή μας, προσπαθούμε να αλλάξουμε την ομάδα σε επίπεδα φιλοσοφίας και νοοτροπίας σε κάποια κομμάτια. Τα παιδιά ανταποκρίνονται σε πολύ μεγάλο βαθμό, αλλά δυστυχώς ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μας. Πάμε να αγωνιστούμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία τις τελευταίες αγωνιστικές έχει δείξει ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία και μέσα στην έδρα της η αποστολή μας θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Αρχικά είχα αποφασίσει ότι θα έμενα εκτός πάγκων για κάποιους προσωπικούς μου λόγους, παρόλο που με είχαν πλησιάσει κι άλλες ομάδες, αλλά νομίζω ότι όπως ήρθαν τα πράγματα, το τάιμινγκ ήταν κατάλληλο για να επιστρέψω στον Απόλλωνα, όπου έχω πολύ ξεχωριστές αναμνήσεις, αφού πριν από δύο χρόνια πετύχαμε την κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν και το δεύτερο τρόπαιο στην ιστορία της ομάδας».

To Top