ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι έκαναν οι μικροί

Πλούσιο κι αυτό το Σαββατοκυρίακο (13,14/2) για τις μικρές μας ομάδες των ακαδημιών. Ο απολογισμός μας ήταν, τρεις νίκες και μία ήττα.

Αναλυτικά:

U13: Άτυχη στάθηκε η ομάδα του Μαρίνου Ερμογένους αφού κόντρα στη ροή του αγώνα και σε μια ανύποπτη φάση δέχθηκε το γκολ και έχασε από την ομάδα της Ε.Ν.Υ Διγενή ύψωνα με 1-0. Η ομάδα μας βρίσκεται στην 4η θέση με 34 βαθμούς.

U15: Εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Δημήτρη Μιλτιάδους που επικράτησε της Αμαθούς Αγίου Τύχωνα με 3-1. Τα γκολ σημείωσαν οι Φλουρής, Ιωαννίδης και Χριστοφή. Πλέον η ομάδα μας βρίσκεται στην 3η θέση με 44 βαθμούς.

U17: Μεγάλη και δύσκολη νίκη απέναντι στον Άρη για την ομάδα του Φίλιππου Φιλίππου που επικράτησε με 2-0. Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν οι Γεωργίου και Βασιλειάδης με πέναλτι. Αξίζει να αναφέρουμε ότι πολύ καλή απόδοση είχε ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Δήμος Καραμαλάκης που απέκρουσε και πέναλτι. Πλέον με τη νίκη της η ομάδα μας ανέβηκε στην 4η θέση με 37 βαθμούς ξεπερνώντας την ομάδα του Άρη.

U21: Νίκη με 1-4 εκτός έδρας για την ομάδα του Σοφρώνη Αυγουστή που συνεχίζει το κυνήγι του ΑΠΟΕΛ. Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν οι Κυριάκου, Αριστοτέλους, Παπαχριστοφόρου και Ιωσηφίδης με πέναλτι. Βρισκόμαστε στην 2η θέση με 42 βαθμούς πέντε πίσω από την κορυφή ενώ απομένουν έξι αγωνιστικές για τη λήξη του πρωταθλήματος.

Φωτορεπορτάζ από τη δύσκολη και μεγάλη νίκη της ομάδας των U17:

 

 

To Top