ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένας χρόνος αήττητης πορείας!

Την Τετάρτη 17/02 ο Prestige Απόλλων δεν θα ολοκληρώσει απλά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αήττητος αλλά θα καταρρίψει άλλο ένα ομαδικό ρεκόρ, όπως επίσης και θα συμπληρώσει 1 χρόνο ακριβώς αήττητης πορείας στις εγχώριες διοργανώσεις.

 

Συγκεκριμένα η ομάδα μας έχασε για τελευταία φορά στις 18/02/2015 από την ΑΕΚ στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα με σκορ 1-3 και εκεί που ετοιμαζόταν να πανηγυρίσει το τρόπαιο έχασε και έπρεπε να περιμένει την τελευταία αγωνιστική. Η ομάδα μας από τότε έχει να επιδείξει μόνο νίκες και μάλιστα “καθαρές” νίκες όπου καμιά ομάδα δεν κατάφερε να κερδίσει 2 σετ σε ένα αγώνα εναντίον της. Η ήττα στις 18/02 έσπασε ένα ρεκόρ 22 νικηφόρων αγώνων σε εγχώριες διοργανώσεις.

Η ομάδα μας έχει πλέον 25 συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα, κύπελλο και σούπερ καπ και απέναντι στον Άρη Πολεμίου την Τετάρτη θα διευρύνει ακόμη περισσότερο το ρεκόρ. Μάλιστα θα έχει τη δυνατότητα φέτος να φτάσει μέχρι και τις 34 συνεχόμενες νίκες αν πραγματοποιήσει μόνο νίκες τόσο στα Play-Off όσο και στο θεσμό του Κυπέλλου.

Αυτονόητο ότι κάθε αγώνας θα είναι πλέον και νεό ρεκόρ στην ιστορία του σωματείου μας και θα είναι άξιο απορίας πότε θα σταματήσει αυτό το εξαιρετικό σερί που διατηρεί η ομάδα μας. Κύριοι πρωταγωνιστές αυτής της τεράστιας επιτυχίας είναι πρώτιστα η μεγάλη ομάδα που αποτελείται από τις “Αμαζόνες” και το τεχνικο τιμ που αποτελείται από τον προπονητή Γιάννη Γιαπάνη, τους βοηθούς Σωκράτη Βασιλείου και Έλενα Σεργίου όπως επίσης και τους φυσιοθεραπευτές, τον γιατρό της ομάδας και τον έφορο Άνδρο Χρυσοστόμου.

Πηγή: http://prestigeapollon.com/

 

 

To Top