ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Δεν τα καταφέραμε αλλά θα επιστρέψουμε»

Δεν κατάφεραν οι Νεανίδες του Απόλλωνα να προκριθούν στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου στην Καλαθόσφαιρα. Η ομάδα μας παρόλο που πάλεψε το παιχνίδι, λίγο η έλλειψη εμπειρίας και λίγο η αστοχία μας στις βολές δεν βοήθησαν ώστε να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση.

Τα κορίτσια της Έλενας Αντωνίου δεν τα κατάφεραν, παρόλα αυτά προχωρούν με το κεφάλι ψηλά, αποκτώντας τις εμπειρίες για την επόμενη σεζόν. Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο εκεί που η ομάδας μας βρέθηκε να χάνει με 10 πόντους και στη συνέχεια δεν κατάφερε να το φέρει στα μέτρα της, με αποτέλεσμα να χάσει 46-34.

Τα δεκάλεπτα: 16-6, 26-14, 38-25, 46-34

Η ομάδα μας: Κώστα 21, Χαραλάμπους 1, Χαρμανή 5, Τζιάμπου 5, Θεοτή 2.

Με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η προπονήτριας της ομάδας μας Έλενας Αντωνίου, ευχαριστεί τις παίκτριες της και όχι μόνο.

Η ανάρτηση της:

Den ta kataferame simera alla palepsame kai pirame empiries gia tin metepita poria! Mathame apo ta lathoi mas kai tha dulepsume gia to kalitero dinaton gia tin poria mas sto protathlima! Thelw na euxaristisw prwta tis pektries mou, tous sigkeneis,filous kai genika olous p taxidepsan stin leukwsia mazi mas kai pistepsan se autes tis kopeles! Tha epistrepsume drimiteres! APOLLON LOVE.

To Top