ΘΡΥΛΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ο «πύραυλος» εδάφους-εδάφους του αείμνηστου Ζούμπαρεφ! (video)

13 Ιανουαρίου 2001 και η ομάδα μας αντιμετωπίζει στο Τσίρειο τον διεκδικητή του τίτλου Ολυμπιακό στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του β’ γύρου της περιόδου 2000/2001.

Ο Απόλλωνας πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και υποχρεώνει τον αντίπαλο σε παθητικό ρόλο όμως από τη μια ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Πετρίδης που πιάνει τα άπιαστα και από την άλλη τα δοκάρια και οι αποκρούσεις των αμυντικών πάνω στην γραμμή διατηρούν το πλασματικό 0-0.

Στο 64′ όμως του αγώνα ο Αντρέας Μουσκάλλης έχει έμπνευση! Βάζει στον αγώνα το «θωρηκτό» Βίκτωρ Ζουμπάρεφ στη θέση του Μάριου Παναγιώτου και ο Καζακστανός στο 86′ τον δικαιώνει.

Ο «Ζούμπα» πήρε τη μπάλα από κεφαλιά πάσα του Ντοπρασίνοβιτς και σε πρώτο χρόνο από 35 μέτρα εξαπέλυσε μια ασύλληπτη οβίδα στέλνοντας τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Ολυμπιακού, «κερδίζοντας» τον ανίκητο μέχρι τη στιγμή εκείνη Άντρο Πετρίδη, δίνοντας του την ευκαιρία να πανηγυρίσει με το δικό του μοναδικό τρόπο και γίνοντας ταυτόχρονα σύνθημα στα χείλη των οπαδών μας που τον αποθεώνουν.

{youtube}Z0umgCr9axc{/youtube}

To Top