ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτήν τη φορά με την αρχηγό της!

Μεγάλο παιχνίδι έχει μπροστά της η Γυναικεία καλαθοσφαιρική μας ομάδα την Κυριακή (24/01) και ώρα 19:30. Η ομάδα μας αγωνίζεται με την ΑΕΛ σε νοκ-άουτ αγώνα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου στο «Apollon Arena».

Τα κορίτσια προετοιμάζονται πυρετωδώς για το μεγάλο παιχνίδι και δηλώνουν πανέτοιμες για να τα δώσουν όλα για τον μεγάλο τελικό.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με την αρχηγό της ομάδα μας Έλενα Αντωνίου, για να μας εκφράσει τις σκέψεις της για το σπουδαίο παιχνίδι. Να σημειώσουμε ότι η αρχηγός μας λόγω τραυματισμού δεν έπαιξε στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΛ. Την Κυριακή όμως θα είναι παρούσα για να ηγηθεί της μεγάλης προσπάθειας.

Τι μας δήλωσε:

«Είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν! Όλα κρίνονται σε ένα και μοναδικό αγώνα που θα γίνει στην έδρα μας. Αυτό μας δίνει το πλεονέκτημα να έχουμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας. Φαβορί δεν υπάρχουν σε τέτοια παιχνίδια και αυτός που θα το θέλει παραπάνω θα το κερδίσει. Από την πλευρά μας δηλώνουμε, ότι θα τα δώσουμε όλα, πρώτα για μας, για τον προπονητή μας και για τον κόσμο μας που πιστεύει σε μας και θα έρθει την Κυριακή στο γήπεδο να γίνει ο 6ος μας παίκτης, για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρόκριση μας στον μεγάλο τελικό. Καλώ τον κόσμο μας να δώσει δυναμικά το παρών του και να μας βοηθήσει».

To Top