ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Θέλει πάθος, θέλει ψυχή αυτό το παιχνίδι!!!

Το Σάββατο (23/01) οι ποδοσφαιριστές μας καλούνται να δώσουν ένα αγώνα με πολύ ψηλό βαθμό δυσκολίας. Στο πλάι τους θα βρίσκονται οι οπαδοί μας, για να τους σπρώξουν στη νίκη και αυτοί πρέπει να καταθέσουν τη ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουν τη νίκη.

Το ξέρουμε ότι μπορούν, φτάνει να βγάλουν το πάθος που έχουν και να «τσακίσουν» τον αντίπαλο. Το έχουν ξανακάνει στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και στα πόδια και στη ψυχή τους είναι να το επαναλάβουν. Από την στιγμή που θα πατήσετε το χορτάρι του γηπέδου, θα πρέπει να ξυπνήσει μέσα σας το πάθος και η θέληση.

Με τίποτα να μην συμβιβαστείτε παρά μόνο με τη νίκη. Τέτοια παιχνίδια μόνο ψυχωμένοι ποδοσφαιριστές που ξεχειλίζουν από ψυχή και θέληση μπορούν να τα κατακτήσουν. Είμαστε στο πλευρό σας και κάντε μας για ακόμα μια φορά περήφανους!

Τρέξτε, μαρκάρετε, παλέψετε με πάθος, παίξτε έξυπνα, δείξτε από το πρώτο λεπτό ποιο είναι το αφεντικό στον αγώνα και φέρτε μας τη νίκη και το «διπλό» στη Λεμεσό. Κλείστε στόματα, «ανεβάστε’ τους εαυτούς σας και εμείς θα σας τραγουδάμε. Μπορείτε, γι αυτό επιμένουμε να σας το ζητούμε ή καλύτερα το απαιτούμε!

Πάμε παλικάρια μας, ψυχωμένα και με πάθος για τη νίκη!

To Top