ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Στο γήπεδο μέσα, πρέπει να μπαίνεις για να κερδίζεις!

Το συγκεκριμένο σλόγκαν αντιπροσωπεύει, πάντοτε προσωπική άποψη του γράφοντος, το σημερινό (16/01) παιχνίδι της ομάδας μας. Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα φαινόταν ότι οι ποδοσφαιριστές μας δεν είχαν ξεπεράσει το μεγάλο σοκ της ήττας από τον Εθνικό. Μπήκαν στον αγώνα πελαγωμένοι και κάποιοι δεν μπήκαν καν.

Η τεχνική μας ηγεσία έδειξε ότι δεν μπορούσε να βοηθήσει από τον πάγκο καθώς καθυστέρησε πολύ να αντιληφθεί ότι, ο υπόλοιπος κόσμος κατάλαβε από νωρίς. Κάποιοι παίκτες πήραν ευκαιρίες περισσότερο του κανονικού και δεν ανταποκρίθηκαν. Πρέπει εκεί στο Κολόσσι να κάνουν την αυτοκριτική τους και να δείξουν σημάδια βελτίωσης όλοι.

Στο γήπεδο μέσα, πρέπει να μπαίνεις για να κερδίζεις σε κάθε αγώνα και όχι για να μην χάσεις. Αυτό θέλουμε όλοι για την ομάδα μας, αλλά δυστυχώς στο σημερινό παιχνίδι δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει αυτό. Κρίνοντας πάντα εκ του αποτελέσματος έγιναν λάθη από το τεχνικό επιτελείο, που καλείται να τα διορθώσει στον επόμενο αγώνα.

Στο σωστό δρόμο μπαίνει και είναι μια ομάδα και ένα σύνολο όταν κάνει την αυτοκριτική της και γίνεται καλύτερη. Όλοι λοιπόν, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές οφείλουν να κτίσουν πάνω στο μοναδικό θετικό της σημερινής τους εμφάνισης που ήταν το ότι δεν δεχθήκαμε γκολ και δεν χάσαμε και να κοιτάξουν μπροστά.

Ο δρόμος είναι μακρύς και η αντίδραση πρέπει να είναι άμεση αφήνοντας στην άκρη εμμονές και εγωισμούς.

To Top