ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Για τη νίκη με τον κόσμο δίπλα μας»

Για τον μεγάλο αποψινό (13/1) αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Prestige Απόλλων η ακραία επιθετικός της ομάδας μας, Βερόνικα Χουντίμα η οποία ανυπομονεί για τον αποψινό αγώνα όπως και όλες οι συμπαίχτριες της.

Κάλεσε τον κόσμο του Απόλλωνα να σταθούν στο πλευρό τους όπως κάνουν σε κάθε αγώνα…

Για την προετοιμασία..

«Η προετοιμασία κύλησε ομαλά και σοβαρά όπως σε κάθε παιχνίδι άλλωστε. Υπάρχει θετική ατμόσφαιρα στις προπονήσεις, όλοι ανυπομονούμε για αυτό τον αγώνα, είναι ο αγώνας της χρονιάς αφού η ΑΕΚ είναι ισάξια και δυνατή ομάδα η οποία διεκδικεί κι αυτή τον τίτλο του πρωταθλήματος».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ

«Είναι ο πρώτος αγώνας της χρονιάς με τη μοναδική ομάδα που μας κέρδισε πέρσι και μάλιστα μέσα στο γήπεδο μας γι αυτό και πρέπει να σταθούμε συγκεντρωμένες και σοβαρές όπως ήμασταν όλες αυτές τις μέρες που προετοιμαζόμασταν γι αυτό το παιχνίδι για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη που θα σημαίνει πολλά για την ομάδα μας».

Κάλεσμα στον κόσμο..

«Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλάι μας, το χουν αποδείξει ότι είναι η μεγάλη μας δύναμη κυρίως σε τόσο σημαντικά παιχνίδια και είναι κάτι περισσότερο από αναγκαίοι στον αποψινό αγώνα. Κυρίως οι οργανωμένοι της Θύρα 1 που με τα τραγούδια τους και τα συνθήματα τους μας σπρώχνουν και μας δίνουν το κάτι παραπάνω για να κερδίζουμε. Θέλουμε όλο τον κόσμο του Απόλλωνα στο γήπεδο και τους υποσχόμαστε να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να φτάσουμε στη νίκη και να την πανηγυρίσουμε όπως πάντα μαζί, με τον κόσμο μας που είναι απλά.. απίθανος»!

To Top