ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά!

Το ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας αποδείχθηκε ότι ήταν μόνο στα «χαρτιά». Ο Prestige Απόλλων παίζοντας πολύ καλό βόλεϊ, κέρδισε την ΑΕΚ με 3-0 σετ και έκανε σπουδαίο βήμα τίτλου, αφού αποσπάστηκε έξι βαθμούς 27 έναντι 21 από την αντίπαλο.

Η ομάδα μας μπήκε φουριόζα και με αίσθημα ανωτερότητας πήρε το πρώτο σετ με 25-17. Οι «Αμαζόνες» δεν άφησαν περιθώρια στην ΑΕΚ η οποία αιφνιδιάστηκε και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 σετ.

Στο δεύτερο σετ πολλοί οι παίκτριες του Γιάννη Γιαπάνη συνέχισαν από εκεί που σταμάτησαν στο πρώτο σετ. Ελέγχοντας πλήρως τον ρυθμό έφεραν το σετ στα μέτρα τους και κέρδισαν με 25-17.

Στο τρίτο σετ η αντίπαλός μπήκε αποφασισμένη να παλέψει μέχρι τέλους για να μπει ξανα στο παιχνίδι.. Οι «Αμαζόνες» όμως πιο ψύχραιμες στα κρίσιμα σημεία κέρδισαν με 25-23 και πήραν τη σπουδαία νίκη με 3-0 σετ.
Η σπουδαία νίκη της ομάδας επισκιάστηκε από τον τραυματισμό της Άνδρης Ιορδάνους, η οποία εγκατέλειψε το παιχνίδι λίγο πριν το τέλος με ένα πρόβλημα στο γαστροκνήμιο.

Μετά το τέλος τυ αγώνα οι συμπαίκτριές της, έτρεξαν κοντά της και της αφιέρωσαν τη νίκη.

Τα σετ: 25-17,25-17,25-23

Prestige Απόλλων (Γ. Γιαπάνης): Ιορδάνους, Σπύρου, Χουντίμα, Ζακχαίου, Κις, Λαβρούκ, Λίμπερο: Στεφάνου, Αλλαγές: Μανίταρου

To Top