ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Ψυχραιμία, υπομονή και εξηγήσεις!

Οι εξελίξεις της χθεσινής (9/1) μέρας στην ομάδα μας ήταν ραγδαίες και οι αντιδράσεις πολλές και έντονες. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «πήραν φωτιά» και καθένας είχε κάτι να πει, να ρίξει ευθύνες, να θυμηθεί παλιά γεγονότα αλλά στο τέλος όλοι ξεχνάμε τον κρίσιμο και σημαντικό αγώνα που δίνει η ομάδα μας τη Δευτέρα στο Δασάκι της Άχνας.

Οι ώρες αυτές απαιτούν από τον κάθε Απολλωνίστα ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση αλλά και υπομονή περιμένοντας τις επίσημες τοποθετήσεις, που οι διοικούντες καλούνται να κάνουν για να ξεκαθαρίσουν το τοπίο.

Το κλίμα χάλασε εκεί που πήγε να φτιάξει και κοιτάζοντας νηφάλια τα πράγματα σήμερα μόνο κακό μπορεί να προκαλέσει στην ομάδα. Εμείς λοιπόν όλοι σεβόμαστε και τιμούμε όλους όσους υπηρετούν το έμβλημα και την ιστορία του Απόλλωνα και τίποτα παραπάνω. Με ηρεμία για ακόμα μια φορά οφείλουμε να δούμε τα πράγματα και να αναμένουμε με υπομονή τις εξελίξεις.

Πάμε δυνατά ξανά όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά για τον μεγάλο στόχο του τίτλου κι αν «η αλυσίδα σπάσει από κάποιον, κάποιος άλλος κρίκος θα μπει στη θέση του»!

Απόλλων είναι ο κόσμος του, η ιστορία του και τα ιδανικά και οι αρχές για τις οποίες ιδρύθηκε αυτή η ομάδα.

To Top