ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Θέλω να κερδίσω τον τίτλο με τον Απόλλωνα»

Συνέχεια, στην προσπάθεια που ξεκινήσαμε για γνωριμία με τους αθλητές και αθλήτριες όλων των τμημάτων και αθλημάτων του Απόλλωνα, δίνουμε με την ανδρική καλαθοσφαιρική μας ομάδα. Όπως είναι γνωστό η ομάδα μας πάει πολύ καλά και αν δεν ήταν ο αποκλεισμός από το Κύπελλο θα ήταν ακόμη πιο καλή η πορεία μας.

Πάμε λοιπόν να γνωρίσουμε τον Κωνσταντίνο Γρίβα, «γέννημα θρέμμα» των ακαδημιών του Απόλλωνα.

Κωνσταντίνε, πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με την καλαθόσφαιρα;

Από πολύ μικρός λόγω του πατέρα μου που ήταν προπονητής ξεκίνησα στις ακαδημίες του Απόλλωνα. Μέσα από την δουλειά και την προσπάθεια μου βρίσκομαι εδώ και 2 χρόνια στην ανδρική ομάδα. Αυτό με κάνει βέβαια να δουλεύω πιο πολύ και να προσπαθώ να βελτιώνομε συνεχώς. Στην εφηβική ομάδα αγωνιζόμουν στις θέσεις 4-5, ενώ τώρα στους Άνδρες στις θέσεις 2-3.

Ποια ήταν η καλύτερη σου στιγμή μέχρι τώρα;

Είχα πολλές καλές στιγμές με την Εφηβική ομάδα και τις κατακτήσεις τίτλων που πανηγύρισα. Η κλήση μου στην εθνική ομάδα κάτω των 20 ήταν μια πολύ καλή στιγμή για μένα. Κάθε στιγμή ζω και αναπνέω για ακόμα καλύτερες στιγμές, που θα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα τη φετινή χρονιά.

Ποιοι είναι οι στόχοι του φετινού Απόλλωνα και πως είναι το κλίμα στην ομάδα;

Φέτος από την πρώτη στιγμή είχαμε βάλει στόχο την είσοδο στην πρώτη τετράδα με τη λήξη της κανονικής περιόδου. Παρόλο που είμαστε στην πρώτη θέση παραμένουμε προσγειωμένοι και δουλεύουμε σκληρά έχοντας στο νου μας κάτι πιο μεγάλο για φέτος. Στην ομάδα όλα κυλούν ομαλά, υπάρχει πολύ καλό και οικογενειακό κλίμα μέχρι τώρα που μας κάνει να προσπαθούμε περισσότερο. Μας περιμένει πολύ δύσκολη προσπάθεια στη συνέχεια.

Ποιοι είναι οι δικοί σου προσωπικοί στόχοι;

Στόχος μου είναι να κερδίζω όσο το δυνατό περισσότερα αγωνιστικά λεπτά στην πρώτη ομάδα και μια μέρα να πάρω κλήση στην εθνική ομάδα των Ανδρών. Βέβαια μεγάλος στόχος είναι να κερδίσω κάποιο τίτλο με την Ανδρική ομάδα.

Κωνσταντίνε, πρόσφατα ήρθε με παράξενο τρόπο ο αποκλεισμός από το Κύπελλο. Τι πήγε στραβά κατά την άποψη σου;

Το τελευταίο δεκάλεπτο στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ ήταν καταστροφικό και μια κακή παρένθεση στη μέχρι τώρα πορεία μας, που μας στοίχησε την πρόκριση μας στο Final four. Η κούραση κάποιων βασικών μας παικτών και η πολύ κακή μας λειτουργία έπαιξαν σημαντικό ρόλο. Αυτή η ήττα μας έχει πεισμώσει όλους στην ομάδα και θα προσπαθήσουμε να μην έουμε ξανά τέτοιες κακές εμφανίσεις.

Ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο της ομάδας μας;

Θα ήθελα να τους πω, να πιστέψουν στη φετινή ομάδα, να την αγκαλιάσουν και να σταθούν δίπλα μας και με την παρουσία τους στα παιχνίδια, να κάνουμε το όνειρο της διάκρισης πραγματικότητα. Με τον κόσμο στο πλευρό μας μπορούμε να πετύχουμε πολλά και τον θέλουμε να γίνει ο «έκτος» μας παίκτης πάντα μέσα σε αθλητοπρεπή πλαίσια και συμπεριφορές.

Ευχαριστούμε τον Κωνσταντίνο για τον πολύτιμο του χρόνο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και στην καριέρα του, πάντα με υγεία και καλή καρδιά.

To Top