ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ

Όλοι έχουν τον ρόλο τους!

Άλλο ένα παιχνίδι με απουσίες για την ομάδα μας που κατάφερε να αντεπεξέλθει και να πάρει μια δίκαιη νίκη. Οι Άλεξ Ντα Σίλβα και Κολοκούδιας έμειναν εκτός αποστολής ενώ ήρθε και ο τραυματισμός του Γκίε να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Παρά τις απουσίες η ομάδα μας, έδειξε ακόμα μια φορά ότι έχει το βάθος και την ποιότητα στο ρόστερ της.

Κάθε ποδοσφαιριστής έχει το δικό του ρόλο, και όποτε κληθεί από το τεχνικό επιτελείο τον «παίζει» μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ξεκινώντας από τον Ισπανό Μάρκο Γκουγιόν, έκανε τη δουλειά του αντικαθιστώντας επάξια τον Σακέττι. «Έκοψε» επιθέσεις του αντιπάλου, έτρεξε όλο το γήπεδο και κράτησε την μεσοαμυντική γραμμή στα επίπεδα που μας έμαθε η ομάδα.

Η απουσία του Ντα Σίλβα έφερε τον Βούλγαρο Σλάβτσιεφ στην ενδεκάδα, που κατάφερε να κάνει ένα μεστό και καλό παιχνίδι μοιράζοντας μπαλιές και δίνοντας τη φρεσκάδα στο χώρο της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ο ίδιος ξέρει ότι μπορεί για περισσότερα και παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιώνεται, όπως άλλωστε δήλωσε μετά και το πέρας του νικηφόρου αγώνα.

Από κει και πέρα είδαμε ένα Τουράμ από τα παλιά να αναστατώνει την αντίπαλή άμυνα, παίζοντας στη φυσική του θέση. Αντικατέστησε επάξια τον Γκίε και η πολύ καλή του εμφάνιση, επισφραγίστηκε στο τέλος με το γκολ που πέτυχε.

Όλοι λοιπόν, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έχουν το ρόλο τους και γι’ αυτό άλλωστε δουλεύουν στο Κολόσσι εντατικά, έτσι ώστε όταν κληθούν να αγωνιστούν να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

To Top