ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν τα κατάφερε!

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας να πάρει τη νίκη στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ. Παρόλο που το παιχνίδι κυλούσε πόντο πόντο μέχρι και το 3ο δεκάλεπτο στο τελευταίο και 4ο δεκάλεπτο ο αντίπαλός κατάφερε να περάσει μπροστά και να πάρει τη διαφορά που κράτησε μέχρι τέλους και πήρε τη νίκη με 76-63 .

Το παιχνίδι

Ο Απόλλωνας ήταν η ομάδα που πέτυχε τους πρώτους πόντους στο παιχνίδι, με δίποντο από τον Μέισον. Ο αγώνας σε αυτή την περίοδο ήταν κατά κύριο λόγο ισορροπημένος. Οι διαφορές στο σκορ κρατήθηκαν σε πολύ μικρά επίπεδα, με τους φιλοξενουμένους να ελαφρώς καλύτεροι, καταφέρνοντας να πάρουν προβάδισμα με 17-13 με την ολοκλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου.

Πιο ανεβασμένη μπήκε στο παρκέ την δεύτερη περίοδο η Πετρολίνα ΑΕΚ. Οι Λαρνακείς άσκησαν μεγαλύτερη πίεση προς την άμυνα του Απόλλωνα, καταφέρνοντας να διαγράψουν την διαφορά που χώριζε τις δύο ομάδες στο σκορ. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έκαναν προσπάθεια για να κρατήσουν την διαφορά που δημιούργησαν την πρώτη περίοδο, και να την αυξήσουν. Με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου το σκορ ήταν 31-31.

Στην επανάληψη είδαμε τις δύο ομάδες να μπαίνουν αρκετά δυνατά στο παιχνίδι, θέλοντας να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό και να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος, με τους καλαθοσφαιριστές των δύο ομάδων να δίνουν δυνατές “μονομαχίες” στο παρκέ. Η διαφορά στο σκορ δεν ξεπέρασε τους τέσσερις πόντους στην τρίτη περίοδο, με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο προβάδισμα. Το τέλος της τρίτης περιόδου βρήκε την ΑΕΚ να προηγείται με 47-46.

Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα που είχε η ΑΕΚ στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, που με ένα σερί έντεκα πόντων έφερε το παιχνίδι στο 58-46! Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και στην συνέχεια, καταφέρνοντας να αυξήσουν την διαφορά που χώριζε τις δύο ομάδες στους δεκαπέντε πόντους (62-47 και 64-49). Ο Απόλλωνας προσπάθησε στα τελευταία λεπτά του αγώνα να μειώσει την διαφορά για να μπει ξανά στην διεκδίκηση του παιχνιδιού, με το τέλος της αναμέτρησης να βρίσκει την ΑΕΚ νικήτρια με σκορ 76-63.

Τα δεκάλεπτα: 13-17, 31-31, 47-46, 76-63

Η σύνθεση της ομάδας μας: Κυριάκου, Γρίβας, Γεωργίου, Μακ Ρέι 24, Μπράσγουελ 13 (1), Πιττάκας 3, Ηλιάδης 3, Φαγέ, Μέισον 18 (3), Πέτγουεϊ 2

 

To Top