ΣΤΙΓΜΕΣ

Του Θρύλου οι ευχές!

Με την ευκαιρία του νέου χρόνου που θα μπει σε λίγο, η ιστοσελίδα μας προσπάθησε να βρει κάποιους από τους αθλητές των τμημάτων του Απόλλωνα για να μας στείλουν τις δικές τους ευχές για το 2016.

Μαργαρίτα Σοφοκλέους: Απόλλων Ladies

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία και αγάπη για το 2016. Ότι στέρησε το 2015 το ξεχνάμε και βλέπουμε θετικά τον νέο χρόνο. Όσον αφορά την ομάδα των Ladies εύχομαι να έρθει η πολυπόθητη διάκριση στο Champions League.

Κατερίνα Ζακχαίου: Prestige Απόλλων

Εύχομαι ο νέος χρόνος να είναι καλύτερος από τον προηγούμενο με υγεία, χαρά και ευτυχία σε όλο τον κόσμο. Περισσότερες επιτυχίες στα τμήματα του Απόλλωνα και πολλούς τίτλους.

Έλενα Αντωνίου: Γυναικεία Καλαθόσφαιρα

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά με υγεία πάνω απ΄όλα που είναι το πιο σημαντικό και τα άλλα φτιάχνονται. Εύχομαι σε όλη την οικογένεια του Απόλλωνα να πανηγυρίσουμε πολλούς τίτλους σε όλα τα αθλήματα και ένα 2016 μόνο ΑΠΟΛΛΩΝ!

Πέτρος Ψύχας: Ποδόσφαιρο U21

Εύχομαι σε όλους η νέα χρονιά να μας φέρει μόνο καλές στιγμές, χαρά, ευτυχία, να είμαστε υγιείς, πιο δυνατοί και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Όσο για τον Απόλλωνα εύχομαι να πάρει το Πρωτάθλημα.

Κωνσταντίνος Γρίβας: Καλαθόσφαιρα Ανδρών

Σας εύχομαι καλό νέο έτος με υγεία και χαρά σε όλο τον κόσμο πάνω απ΄όλα. Ο χρόνος, ο οποίος θα μπει να φέρει τις πιο χαρούμενες στιγμές και τίτλους στην ομάδα μας σε όλα τα τμήματα.

Θεόδωρος Ιωσηφίδης: Ποδόσφαιρο

Από καρδιάς θέλω να ευχηθώ σε όλους υγεία, οικογενειακή ευτυχία και κάθε επιτυχία για όλα όσα αγαπούμε και νοιαζόμαστε. Με ελπίδα και δύναμη να βγάλουμε την ανηφόρα του 2016 με το πρωτάθλημα στον Απόλλωνα. Καλή χρονιά σε όλους.

Στέφανος Ηλιάδης: Καλαθόσφαιρα Ανδρών

Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές με υγεία και αγάπη. Το 2016 να φέρει πολλούς τίτλους σε όλα τα τμήματα του Απόλλωνα.

Εύα Κουτσόφτα: Απόλλων Ladies

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά με υγεία και αγάπη. Το 2016 να φέρει σ΄όλο τον κόσμο ότι δεν του έφερε το 2015 και όσον αφορά την ομάδα των Ladies να κατακτήσουμε το double και πάλι και να έχουμε καλύτερη πορεία στην Ευρώπη.

To Top