ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Στην ίδια τρελή διαδρομή, σ΄αυτή που έχω χαράξει από παιδί»

Πράξη κάνουν το σύνθημα αυτό οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας μας που σε κάθε παιχνίδι βρίσκονται στο πλάι των ποδοσφαιριστών της ομάδας. Από την έναρξη των φετινών ευρωπαϊκών αγώνων έδειξαν, ότι δεν θα λείψουν ούτε λεπτό από το πλάι του Απόλλωνα.

Με τη φωνή αλλά και τις εκδηλώσεις συμπαράστασης τους βοηθούν την ομάδα στο γήπεδο. Με την έναρξη του πρωταθλήματος βρίσκονται κοντά στην ομάδα δίνοντας τα δικά τους μηνύματα προς τους υπόλοιπους φίλους της ομάδας μας αλλά και στον καθένα.

Η αρχή έγινε με το ωραίο «κορεό» στον εκτός έδρας αγώνα στο Παραλίμνι που ανέβασαν με τους στίχους του ύμνου του Απόλλωνα. Η συνέχεια δόθηκε στο ντέρμπι του 1ου γύρου με την ΑΕΛ που με το εντυπωσιακό «κορεό» μας απέδειξαν την ιδιαιτερότητα των οπαδών του Θρύλου και της Λεμεσού.

Στον αγώνα με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, ήταν έντονη η διαμαρτυρία τους απέναντι στο «φακέλωμα» και στην κάρτα οπαδού. Πολλά είναι τα μηνύματα που έστειλαν οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας μας φανερώνοντας έτσι της μεγάλη αγάπη αλλά και ευαισθησία τους.

Στον αγώνα με την ΑΕΚ στο Τσίρειο μας απέδειξαν το μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής, αφού τίμησαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο τα αδέλφια τους και μέλη των οργανωμένων που έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους.
Τα 24 λεπτά «βουβής κερκίδας», με το σύνθημα «Αδέλφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε» στο 19ο και 21ο λεπτό, που αντιστοιχούσαν στις ηλικίες των αδικοχαμένων προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης σε κάθε Απόλλωνίστα.

Το είπαμε, το γράψαμε, το λέμε ξανά και το ξαναγράφουμε, το κομμάτι των οργανωμένων οπαδών της ομάδας μας είναι αυτό που στις χαρές και στις λύπες, είναι πάντα ο πρωτοστάτης και ο ένθερμος υποστηρικτής της μεγάλης ιδέας του Απόλλωνα.

To Top