ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Οι κόποι και οι θυσίες που έκανα ανταμείφθηκαν»

Η ιστοσελίδα μας συνεχίζει την προσπάθεια που ξεκίνησε για γνωριμία με τους αθλητές όλων τμημάτων και αθλημάτων, της μεγάλης μας αγάπης του Απόλλωνα.

Σήμερα (25/12)λοιπόν, θα γνωρίσουμε τον δεκαεφτάχρονο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Πέτρο Ψύχα. Ο Πέτρος, είναι βασικό στέλεχος της ομάδας U21 και πρόσφατα ήταν στην αποστολή της πρώτης ομάδας για τα παιχνίδια με τον Άρη και την Ένωση.

Γνωρίστε τον λοιπόν…

Πέτρο, πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο και σε ποια θέση παίζεις;

Ξεκίνησα να ασχολούμαι από 6 χρονών και στην ηλικία των 12 μπήκα στις ακαδημίες του Απόλλωνα όπου βρίσκομαι μέχρι τώρα. Οι θέσεις που αγωνίζομαι είναι στην επίθεση και μπορώ να παίξω τόσο στο δεξί, όσο και στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Επίσης μπορώ να αγωνιστώ και πίσω από τον επιθετικό κορυφής.

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι και όνειρα;

Σίγουρα στόχο έχω να ανέβω και να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα του Απόλλωνα πάντα με επιμονή και σκληρή δουλειά. Θα ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο και γι’ αυτό το λόγο δουλεύω σκληρά.
Πως ένιωσες που για πρώτη φορά μπήκες στην αποστολή της πρώτης ομάδας;

Τα συναισθήματα ήταν υπέροχα επειδή έβλεπα τους κόπους και τις θυσίες που κάνω να ανταμείβονται και αυτό μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω να δουλεύω για την καθιέρωση και για το καλύτερο.

Πέτρο, ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να στείλεις στον κόσμο του Απόλλωνα;

Ο κόσμος του Απόλλωνα είναι το Α και το Ω της ομάδας. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να κάνει βήμα. Πρέπει να σταθούν στο πλευρό της ομάδας γιατί οι ποδοσφαιριστές και γενικά η ομάδα τους χρειάζεται.

Ευχαριστούμε τον Πέτρο για τον χρόνο του και του ευχόμαστε τα καλύτερα πάντα με υγεία.

{loadposition belowcontent}

To Top