ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Φωνάζουμε ανελέητα για 90 λεπτά»!

Ανακοίνωση-κάλεσμα προς τους απανταχούς Απολλωνιστές κάνουν οι οργανωμένοι οπαδοί μας ενόψει του Λεμεσιανού ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Η ανακοίνωση:

Αδέρφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ, Την ερχόμενη Τετάρτη 23/12 καλούμαστε να κλείσουμε την χρονιά με νίκη σε όλα τα επίπεδα απέναντι στην ΑΕΛ. Εμείς πρώτοι απ’ όλους πρέπει να δείξουμε τον δρόμο, ο κάθε ένας ξεχωριστά από το πόστο του ώστε να κάνουμε ξεκάθαρη ξανά την παντοδυναμία μας.

Η πόλη ήδη κινείτε στους ρυθμούς μας , απόψε Τρίτη 22/12 θα γίνει μεγάλο pre-game party στον ΚΕΝΤΡΙΚΟ με άφθονο φαί, ποτό και όπως πάντα με φλεγόμενη ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΙΚΗ ατμόσφαιρα! Κάθε ΦΥΓΑΣ από όλες τις γειτονιές της ΛΕΜΕΣΟΥ είναι ευπρόσδεκτος και επιβάλλεται η παρουσία του αυτές τις δυο μέρες. Τα αδέρφια από το εξωτερικό έχουν ήδη επαναπατριστεί και είναι ανάμεσα μας ενισχύοντας κάθε προσπάθεια και δράση! ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ξεκινάμε από το pre-game μέχρι το τέλος του αγώνα έναν μαραθώνιο ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΙΚΗΣ μαγκιάς και υπεροχής!

Αύριο ξεκινάμε από νωρίς το ζέσταμα και αναχωρούμε μαζικά στις 17:00 για το Τσίρειο. Σημείο συνάντησης η κλινική όπου θα συγκεντρωθεί η πορεία με κατεύθυνση το γήπεδο! Ακολουθούμε τις οδηγίες του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, σύσσωμοι και ενωμένοι μπαίνουμε στην κερκίδα κατακλύζοντας το κομμάτι της ΘΥΡΑΣ ΕΝΑ!
Από την πρώτη στιγμή της πορείας και μέχρι να φύγουμε από το γήπεδο, αφήνουμε την γαλανόλευκη παράνοια να μας παρασύρει στην δυτική! Φωνάζουμε ανελέητα για 90 λεπτά και ξεπερνάμε τον εαυτό μας για χάρη του ΘΡΥΛΟΥ, δεν σταματάμε για κανένα λόγο και γινόμαστε ΟΛΟΙ ΕΝΑ χαρίζοντας άλλη μια παράσταση.

ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ.

ΠΟΡΩΘΕΙΤΕ ,ΕΞΤΑΣΙΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ

To Top