ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ομάδα για τίτλο και το αποδεικνύει!

Η Καλαθοσφαιρική μας ομάδα πέτυχε τεράστια νίκη χθες (13/12) μέσα στον Στρόβολο κόντρα στον Κεραυνό και απέδειξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι μπορεί για τον τίτλο του πρωταθλήματος φέτος.

Η δουλειά που γίνεται στην ομάδα μας φέρνει αποτελέσματα και πλέον είμαστε ένα από τα φαβορί.

Η απόδειξη ήρθε χθες με την μεγάλη εκτός έδρας νίκη. Παρά την ατυχία και την ήττα που δεχθήκαμε στο γήπεδο μας από την ΕΘΑ αντιδράσαμε και επανήλθαμε αποδεικνύοντας σε όλους ότι η ομάδα μας δεν ήταν μια «φούσκα που θα ξεφούσκωνε» αλλά μια καλοδουλεμένη ομάδα, με πολύ καλό και έμπειρο τεχνικό επιτελείο και συμβούλιο που θέλει να ανεβάσει την ομάδα επίπεδο.

Απέναντι λοιπόν στην ομάδα που οι περισσότεροι θεωρούν το μεγάλο φαβορί δείξαμε ψυχή και θέληση και σπάσαμε το αήττητο της. Επανήλθαμε στην κορυφή και όλα παίρνουν το δρόμο τους. Όλοι στο μπασκετικό οικοδόμημα του Απόλλωνα δηλώνουν πανέτοιμοι να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό έτσι ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουμε τίτλους.
Άπαντες αξίζουν συγχαρητήρια για τη δουλειά που γίνεται και ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας, οφείλει να αγκαλιάσει την τεράστια προσπάθεια που ξεκίνησε..

{loadposition belowcontent}

To Top