ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Με στόχο το νταμπλ και πάλι

Η ιστοσελίδα μας πιστή στις εξαγγελίες της, βρίσκεται δίπλα από κάθε τμήμα της ομάδας μας, που έχει το Θεό Απόλλωνα στο στήθος. Η σημερινή μας αρθρογραφία αφορά το τμήμα μπιλιάρδου της ομάδας μας.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον γενικό αρχηγό του τμήματος Πανίκο Αεροπόρο, μας είπε ενδιαφέροντα στοιχεία που αφορούν το τμήμα στο οποίο ηγείται. Καταρχήν η ομάδα του μπιλιάρδου ξεκινά σήμερα το πρωτάθλημα με στόχο και πάλι την κατάκτηση του Πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου όπως πέρσι.

Προηγήθηκε το pro-league Super Cup 2015-16, το οποίο κατέκτησε η περσινή νταμπλούχος μας ομάδα με σκορ 4-1, κόντρα στην ομάδα OLA-DEAL. Παρόλο που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ 1-0 σετ στη συνέχεια πήραμε το παιχνίδι και το τρόπαιο με 4-1.

Οι αγώνες διεξάγονται κάθε Δευτέρα και η ομάδα μπιλιάρδου του Απόλλωνα έχει έδρα το «Arena Billiards House» στον Ύψωνα εκεί που όποιος θέλει, μπορεί να παρακολουθήσει τους αγώνες.

Το ρόστερ της ομάδας μας αποτελείται από τους Ανδρέα Γεωργίου, Λευτέρη Γεωργίου, Λούκα Γεωργίου, Σωτήρη Νεοφύτου, Γιώργο Λουκά, Κίμωνας Μιατέρης, Στέλιος Λιμνατίτης και Antony Trambin.

Μεγάλος χορηγός της ομάδας μπιλιάρδου του Απόλλωνα η εταιρεία TRAPALIDES AND SON LTD, που ο αρχηγός του τμήματος, Πανίκος Αεροπόρος εκφράζει τις ευχαριστίες του, γιατί χωρίς αυτούς το τμήμα δεν θα υπήρχε.

{loadposition belowcontent}

To Top